Allingebjerggaard TikkiAllingebjerggaard Tikki

DK01045/2010


 

Født 31.12.2010

HD:  A

AD:

OCD: -,

Von willebrandt: fri

Højde: 63 cm, vægt 27 kgFar: Charly vom Steinhof

Mor: Becca


TikkiTikki er en rigtig feminin dame. Slank og elegant med fine linier, godt hårlag og et rigtig kønt hoved. Hun er nysgerrig og med gå på mod, men blød, man behøver ikke hæve stemmen særlig meget overfor hende. Hun er meget lærenem og kommandoerne sidder hurtigt fast. Hun blev født bagvendt men er bestemt ikke spor modsat. Hun er meget imødekommende og har et dejligt temperament. Hun er hurtigt som lynet og alt foregår i et højere tempo.

 

Tikki er som voksen blevet en fantastisk  sød og dejlig hund, apporterer flot, super vandpassion og en helt fast, flot stand og altid flot sekundering.

Det meste af tiden hareren, men man er vel jagthund:)


Tikki er på jagt en dejlig hund at have med, lydig og veldækkende godt arbejde og jeg har på flere fællesjagter med hende oplevet glæden ved den stående hund, når den tager stand, rejser og apportere, super fed oplevelse.


Når vi har haft hvalpe, har Tikki været en kanon lege-tante, fundet sig i alt og forsigtig trippet rundt imellem de små.

 

Desværre var Tikki meget domineret af Becca og de andre hunde, hun vimsede altid rundt, uden ro på i et forsøg på at behage alt og alle, så for Tikki's skyld måtte jeg med blødende hjerte erkende at stedet hvor hun ville have det bedste hundeliv ikke var i vores flok, men i stedet i et roligt hjem hvor hun ikke skulle please andre hunde, børn og voksne hele tiden. Det hjem fandt vi efter lang tids søgen og Tikki bor nu i Mejlby udenfor Randers, hos Ib og Annette, hvor hun er faldet godt til og har det helt fantastisk, så selvom hun er meget savnet har det været den rigtige beslutning.

 

Vi skriver sammen og har en tæt kontakt og hilsner og billeder vil løbende blive lagt herind.