Becca
Becca på jagt på Cathrineholm



Becca

DK20941/2006


 

Født 01.11.2006

HD: B

AD: 0,

Von willebrandt: fri via blodtest

Højde: 62 cm, vægt 27 kg



Far: Kragborg Ezau

Mor: Rosa

Farfar: Østjydens A. Boss

Morfar: Kragborg Uniq


Becca drægtig 3. gang

Becca


Becca er Lisbets bedste ven og fortrolige, i hendes erfarne brune øjne kan man finde forklaring og forståelse for alting, hun besidder en evne til at kigge på en som om hun virkelig ved hvad man fabler om.

 

Hun kom hertil 8 uger og 1 dag gammel. Vi hentede hende i Otterup og kørte hjem med hende i en Kohberg rugbrøds papkasse, som blev hendes kurv de første uger, den ville hun helst ligge i. Hjemturen gik fint, uden nogen former for læk. Hun skulle sove i hundegård og være inde når vi var hjemme. De første 3-4 nætter i hundegården måtte Allan sidde en tid hos hende når hun skulle sove.

 

Da Becca kom, havde vi stadig Felix og de to blev meget glade for hinanden. Becca var tryg ved ham og hun kunne gøre alt ved ham, måske fordi de langt tilbage var i famile med hinanden. Becca og Charly blev også hurtigt fine venner og er stadig hinandes et og alt. Becca var og er vild med at tonse med Charly og han kunne ikke drømme om at sætte hende på plads, ligegyldigt hvad hun gør. Hun kan både hoppe på ham og nappe ham i ører og i haser, måske fordi han vidste hun ville blive hans en dagJ

 

Becca har et ualmindeligt dejligt temperament, altid glad, venlig og imødekommende, har aldrig nogensinde knurret eller nappet efter andre, når andre hunde har gjort det ved hende er hun bare gået videre som om det mest er dem der går glip af noget, hun hviler meget i sig selv. Hun hygger med vores katte indenfor, udenfor mødes de ikke og hun render tit frit rundt uden at være længere væk end et fløjt.

 

Da Lisbet ikke havde nogen erfaring med at træne hund har Becca været udsat for mange prøvelser og ”omstarter”, men altid positiv træning. Vi har brugt rigtig, rigtig mange timer på at træne og gå til prøver, uden at det er blevet til det store, men har dog klaret de mest basale af dem. Becca ville med den rigtige fører været blevet verdensmester, men pga. Lisbets mangler har vi opgivet at stille på prøver, da lydigheden ikke er 100 % i orden, når Becca på 100 m møder harer eller råvildt driver hun det flot frem med hals og det accepteres ikke på markprøverJ Til gengæld er hun fantastisk på jagt og meget velset, idet hun finder alt der skal findes og knokler på fra start til slut med en utrættelig energi. Hun ved hvad hun skal og hun gør det og hvor mange andre giver op bliver hun ved, er der noget så finder hun det.

 

Becca er mor til 22 dejlige hvalpe, der alle besidder de gode egenskaber vi hele tiden har håbet på at viderebringe i vor avl. Hun er en fantastisk og supergod mor, der klarer fødslerne uden et piv, omhyggeligt passer, plejer, opdrager og endda fodrer sin børn helt frem til de bliver afleveret og er de blevet så gerne lidt længere. Hendes rolige og velafbalancerede måde at opdrage på, at møde nyt på og glæde ved at hilse på både kendte og ukendte mennesker videreføres hurtigt til hendes hvalpe. Hun elsker når der kommer besøg i hvalpetiden, for alle der kommer for at se og klappe hvalpe, klapper jo også hende og alle de fremmede hunde der kommer, er jo noget man kan lege med.



Becca 8 uger og 2 dage
Becca 6 mdr.

                     Becca 8 uger og 2 dage gammel                                                               Becca 6 måneder

Becca 6 år, 3 dage før fødsel

Becca 6. år, 3 dage før fødsel

Becca og Diva

Becca  og Diva er uskyldige

Apporteringstræning

apporteringstræning

Becca på jagt

Becca apportere ænder på jagt

Lydighedsprøve 2. vinder

Becca 2. vinder i lydighed, unghundeklasse