Allingebjerggaard Black DivaAllingebjerggaard Black Diva

DK05483/2011


 

Født 08.03.2011

HD: A

AD: 0

OCD: ikke påvist

Von willebrandt: fri

Højde: 64 cm, vægt 30 kg

 


Far: Charly vom Steinhof

Mor: BeccaDiva
Diva er en elegant, feminin og velbygget tæve med stor arbejdslyst. Hun er rolig, velovervejet og meget i balance med sig selv.  Hun har et supergodt  og tæt hårlag med god underuld og flotte, brune øjne.


Diva er under oplæring som narkohund og det tegner rigtig godt


Diva er fra kuld 2 og kuldsøster til Toya, hun blev født som nr. 4 og blev fra helt lille præget med duftklude. Rent undtagelsesvis fik Lise Lotte lov at komme fra dag 1 så hun kunne følge udviklingen og præge et par af pigerne.


Diva var klart den der førte an sammen med Siff, alt skulle udforskes og undersøges og de gik gerne af sted for at finde det de søgte. Når Lise Lotte kom var Diva helt fra lille klar, for nu skulle der ske noget sjovt. Hun lærte meget tidligt at kravle og balancere på alt og jeg tror ærlig talt ikke der er noget som helst Diva er bange for, tvært imod kan hun ikke komme tæt nok på.


Det har været en kæmpe oplevelse at følge dette arbejde på tæt hold, at se den tætte kontakt og tillid der er mellem hund og fører, at se hvordan Diva konstant holder kontakt og i det hele taget lever for sin ”mor”, at se hvorledes det hele bliver afsøgt når hun kommer et nyt sted er fantastisk.


Sideløbende med dette arbejde bliver hun selvfølgelig trænet til brug på jagt, hvilket hun også klarer til UG og har bestået flere prøver samt været på udstilling. Det er indtil videre ikke et problem at skille disse to arbejdsopgaver ad.


Diva ejes af og bor hos Lise Lotte Jensen i Ganløse