2014Årets gang 2014

D. 31.12.14


Så bliver kuld 1, 5 år i dag... Tillykke til Adolf, Karla, Brigs, Tikki, Ozzy, Saxo og Taco, må I alle få en dejlig dag med leverpostejlagkager og godbidder:-)

D. 30.12.14


Vi har fået nogle dejlige julehilsner fra vores vapper;-)Kato og Black Diva ønsker god julLeffes far ønsker god jul og skriver hun er den mest fantastiske hund

Lukas skriver:


Hej Lisbet, her en lille hilsen fra tisvilde hegn og Lukas. Som det ses på billedet nyder han juleferien foran brændeovnen sammen med Sally i stolen og gamle Svip, der har accepteret, at han må abdicere eller blot dele tronen med Lukas. Lukas er en altid glad hund der går ud fra at alle elsker ham ligeså meget som han elsker at jagte solsorte...også sure gamle Svip! Han er ved at udvikle sig ok på jagterne, men i starten løb han for stort og langt væk. Men det ser bedre ud nu. Han skal på jagt i morgen. Han er en munter sjæl med meget fart i og han har store evner udi at springe over hegn og låger og andet feks hegnet ind til hønsegården.....som nu har strøm i, men han er aldrig løbet hjemmefra.  Vi er meget glade for ham. Den eneste ulempe er hans piberi, som til tider er ret belastende. Vi håber det aftager med alderen, men det tror jeg egentlig ikke. Godt nytår til jer. Hilsner Christine                                                                                                           Her er Lukas i vågen tilstand et sjældent øjeblik hvor han sidder stille:-)

Tikki skriver::


Hej Mor Lisbet og Allan.


 


Hjertelig tak for Jule/Nytårs hilsenen det varmer altid at få en hilsen fra Sjælland.


 


I kan tro at vi er glade for vor lille vaps, Dyrlægen vi benytter os af smiler altid og ryster lidt på hovedet og siger man ser sjældent så tæt et forhold mellem mand og hund, når man har fået den i så gammel en alder, nu bliver Tikki jo også 5 år. Hun er stadig lige hurtig og går en smule stort, men hellere det end en støvle pudser. Hun halser på hare og råvildt, henter i det hele taget hvad jeg beder hende om, forsøger altid at gøre mig tilpas ved jagt, hvis vi er på post ligger hun ganske stille ved siden af mig, og går kun når hun får ordre til det.


 


Jeg skal nok sende nogle flere billeder af hende når jeg har lært min nye pcer´at kende.


 


Kan I nu have  en rigtig god jul, og et held og lykkebringende nytår.


 


Annette, Tikki og Ib.

D. 28.12.14


Tina og Zig-Zag har været en tur i sneen

D. 22.12.14


Becca viser med al tydelighed at  hun er jagthund og ikke nissehund, det lykkedes dog tilsidst - næsten:-)


Vi ønsker jer alle en rigtig glædelig jul og et rigtig godt  og lykkebringende nytår

D. 17.12.14


Så er der hilsen fra Tikki;-)


Kære Gammelmor!

 

Tak for Brev, Det var rigtig dejligt at høre fra dig igen, jeg troede at du havde glemt mig da du var lang tid om at svare på de sidste breve. Så jeg blev dejlig lettet ved endelig at høre fra dig.

Jeg kan forstå at du har haft en svær tid, med alle de ubehageligheder der er regnet ned over dig og familien, så er det jo heller ikke let at koncentrerer sig om andet end at prøve at få hverdagen til at fungerer.

Vi har også haft vore problemer. De to sidste uger af april, fik vi konstateret rør sprængning i entreen, og hvad værre var vandet havde bredt sig langs klaplaget under gulvet. Det havde bredt sig i 2/3 af stuegulvet, hele køkkenet en meter op i yder og inder muren, så gulvet i køkken, entre, stue og vindfang var brækket op og skulle tørres. Det tog fra april til og med september. Men nu har vi også fået et helt nyt hus indvendig. Mine forældre havde det ikke så morsomt, jeg syntes det var morsomt at stikke hul på den plastik der var dækket af med, så jeg gik på jagt efter mus, som jeg kunne lugte, at der havde været  der, men jeg fandt ingen og min far blev lidt sur når han skulle lukke alle hullerne efter mig med gaffa tape.

 

Jagten, har været god, det har givet en del råvildt to råer og to bukke, på fællesjagterne derud over har far og jeg været på Randers fjord hvor de eneste and blev nedlagt, og som jeg selvfølgelig bragte i land. Så min far er godt tilfreds med mig. Jeg kan nemlig heller ikke undvære ham, og han spørger tit om jeg har en magnet i næsen og han har en i bagen, eller vi bare leger futtog. Og hvis min far tror han kan snige sig ud uden mig, tager han grundig fejl, selv om jeg ligger i en sødelig søvn, fanger jeg ham altid i farten, inden han når ud af døren. ha ha.

Og hvis han alligevel smutter er jeg en plage for mor, jeg sidder mig foran hende og synger mine sørgelige sange til hun tager sit tøj på og går tur med mig, og så skælder hun far ud når han kommer hjem, og jeg ser jo også ganske uskyldig ud, har aldrig lavet nogen ballade.

 

Nå nu kommer en af fars jagtkammerater, vi skal ud på tur til Åge Jensen fondens reservat for fugle langs Gudenåen, hvor jeg får hjertet til at pumpe noget hurtigere ved synet alle de ænder. Jeg skriver snart igen og sender jule hilsen.

 

Skulle hilse fra mine forældre, og ønske jer alt det bedste, og sige at jeg, Tikki, er den bedste hund, de kunne ønske sig, og at jeg har fars to foregående ruhår salig Sita og Bines temperament, til jagt og omgængelighed og evne til at alle synes godt om mig.

 

De Kærligst Hilsener og ønsker for fremtiden.

 

Tikki.


D. 08.12.14


Når man har været på jagt i flere dage og er 8 år gammel, er man nødt til at ligge ordentlig når man er træt og udmattet, mener Becca ihvertfald

D. 17.11.14


Så var Becca klar til jagt og mere end klar. Hold nu op hvor hun knoklede. Jeg havde egentlig tænkt hun skulle tage den lidt med ro, slappe af i hver anden såt og måske komme i bilen ved middagstid...... Det var så ikke hvad Becca havde tænkt:-) Hun var utrættelig, vi drev i 5 ud af 6 såter med en energi, der var en unghund værdig, bortset fra hun vidste hvad hun lavede og vi fik fasaner og ænder på vingerne i et væk. Jeg var sikker på da vi kom hjem at nu faldt hun da sammen, men hun kunne nu godt have fortsat, her dagen efter er der ingen træthed at spore, imponerende når man sammenligner med Toya, der er træt en hel uge efter:-)


D. 13.11.14


Ih hvor dejligt, har i dag lå der en pakke til mig fra Munke Bjergby.. Det var et rigtig flot krus med billeder af Chester til hans gale mor, Tusind tak:-)

Jeg har også fået en hilsen fra Laika’s far, John, som stadig er mægtig tilfreds med hende, han siger hun bliver dyrere og dyrere hvis jeg skal købe hende tilbage, hmm. Hun apportere med lynets hast og er en kanon dejlig hund, det er jo skønt


D. 10.11.14


Det blev en weekend med jagt begge dage og uden Becca, som bestemt ikke syntes om at blive efterladt hjemme, det hjalp dog lidt med et stort kødben:-) og hold da op hvor kunne jeg have brugt hende, hun er i hvert fald hverken vanskræk eller bange for at gå i krat, tænk at være på jagt med 3 labrador der var vandskræk og en der ikke måtte komme i vandet fordi det var koldt(10 grader)!! Søndag tog jeg Toya med på andejagt og hun kunne da arbejde, hun havde været med Allan hele lørdagen så da søndagen sluttede var hun flad.


D. 07.11.14


Becca støtter fint på alle ben, hun er selvfølgelig stadig smertedækket, men det er jo gode tegn, det begyndte hun faktisk på allerede tirsdag, hun ligner klart en der er helt klar til jagt, men selvom jeg er fristet skal hun ikke med.

Dyrlægen ringede i dag og tjekkede op på hendes velbefindende og hvis hun fortsætter fremgangen må hun gerne komme afsted næste weekend


D. 06.11.14


JAAA, Så lykkedes det endelig...

Tina og Zig-zag fik 1. præmie på 400 m / 3 timers schweissprøve i dag Kæmpe tillykke, hvor er det velfortjent


D. 03.11.14


                                                                                                                        STORT TILLYKKE TIL KULD  3


Zig-Zag, Chester, Laika, Lukas, Messi og Tala må I få en dejlig dag hos jeres familier og kære lille Pluto må du blive fejret af dine brødre og farmand på de grønne enge og I alle få leverpostejslagkager og masser af godbidder


                                                                                                                             TiLLYKKE MED DE 2 ÅR


Hilsen fra Messi


Erling skriver: Du kan tro vi er glade for vores blide Messi, han er en fantastisk hund og er blevet så flot, stor og dejlig

Hilsen fra Tala


Anja skriver: Tusind tak for din søde besked

Tala er en glad familie hun. Som elsker at jagte høns når de kommer uden for hegnet. Har rigtig meget jagt instinkt.

Ungerne ligger på hende, og har fået lov at sove sammen med vores den ældste. Det nyder de begge meget.


Zig-Zag fik en tur i skoven og et stort kødben

Chester fik også et "lille" kødben

D. 02.11.14


Så var det store jagtdag med både Toya og Becca, nu skulle vi have nogle hunde ud at arbejde og det gik da også fremragende de første timer,  desværre kom Becca op fra vandet i 4. så og trak lidt på det ene forben, det holdt hun dog hurtig op med og vi skulle stå for i næste såt, så jeg dækkede hundene af til en velfortjent pause.


Da denne såt var færdig og Becca rejste sig var det for at humpe afsted på 3 ben, hun ville på ingen måde støtte og da jeg prøvede at undersøge for torne eller lign i trædepuderne, skreg hun så snart  jeg tog fat i poten – ikke godt – det ligner hende ikke, da vi efterfølgende kom hjem ville hun ikke ud af bilen og så meget forpint ud, samtidig var nedeste del af forbenet hævet til dobbelt størelse:( afsted til dyrlægeog efter røngtenbilleder kunne vi heldigvis konstatere intet brækket, men en meget kraftig forstuvning og hvis hun ikke støtter i løbet af et par dage skal det tages billeder for at se på ledbåndene.


Hun fik en sprøjte med kraftig morfin så hun var smertedækket et døgn og derudover skal hun være på Metacam i 10 dage og nogle stærke smertestillende piller i 5 dage, selvfølgelig kun luftes i snor og så korte ture som mulig.... ingen jagt i 14 dage, pokker, nu var vi lige kommet i gang, jeg er sikker på Becca ikke er enig med dyrlægen.


Dyrlægen ringede i øvrigt i dag, hun havde haft en specialist til at gennemgå billederne og han var enig i at der ikke var noget brækket, men det var en slem og grim forstuvning.


D. 01.11.14


                                                                                                                            TILLYKKE BECCA 8 ÅR


Hvor er det vildt at du allerede har været min allerbedste jagtkammerat i så mange år, husk vores aftale om dobbelt så mange år endnu:-)

Må du få en dejlig dag (er vel mit ansvar) og tak for de første 8 år
D. 26.10.14


Toya har med på Allans nye jagt ved Præstø og det gik over al forventning, hun arbejdede rigtig godt og havde bl.a 4 stande hvor hun både fik rejst og apporteret, eneste minus er hun gerne vil smide vildtet på vej hjem, så det må vi lige arbejde med.

Jeg har både i går og i dag været afsted uden hund, det er godt nok træls når man kan se man rigtig godt kunne have brugt hende


D. 17.10.14


Øv for pokker....


Becca var hos Lotte i går og blive trimmet da vi opdagede en flækket negl og blottet knogle på venstre bagben, hun har ikke sagt et pip, engang i mellem har hun løftet benet op og jeg har da også undersøgt det flere gange, men altså uden at opdage noget, så fredag morgen var det afgang til dyrlæge Obling for at konstatere at det var nødvendigt at operere, heldigvis på gammeldags maner så hun kun skal holde pause i 14 dage, men altså...... vi skulle jo starte rigtig op på jagt fra på søndag:( ja, det skal Becca jo så ikke.


Tina som bor næsten ved siden af klinikken, har hentet Becca og beholder hende til i morgen, så kan hun holde øje med hende og nurse hende lidt. Hun har fået temmelig meget smertestillende og er noget groggy, så Ziggen hygger og pusler om hendeD. 10.10.14


Så har vi passe Zig-Zag en uges tid, det er nu ikke noget problem, ham og Becca er bedste venner og leger og putter og hygger, de går så fint at han kommer igen her fra d. 12. til 16/10, da hans mor skal til Pisa:-) Hun undrer sig over hvad vi har lavet da Ziggen har sovet siden han kom hjem, men det er klart – det brugte han ikke tid på her:-)


D. 20.09.14


Det går godt med misserne, de er her begge to stadig og nu tror jeg de bliver, det bliver i hvert fald ikke Becca, der gør dem noget. Hun passer meget på dem, når de er ude jager hun dem ind og er de løbet gennem hegnet står hun og piber og går ikke væk før de er tilbage, indenfor passer og plejer hun dem og sørger for de ser ordentlig ud. Hannibal har dog lært at hunde kan være farlige udenfor idet Toya den ene dag lige skulle prøve at snige sig ind på ham og da også nåede at få gabt over ham, der skete heldigvis ingenting andet end Hannibal blev forskrækket og jeg fik nogle rifter da jeg prøvede at redde ham. Indenfor er Toya til gengæld fuldstændig ligeglad med dem.


D. 12.09.14


Saxo og Chester har fået en lillesøster – tillykke til Jimmy og Maria med lille Alma


Tænker vi får nogle billeder? :-)

D. 10.09.14


Så var der afsluttende apporteringsprøve for de hunde der har gået til apportering hele sommeren i område Roskilde, det har Zig-Zag da i hvert fald fået noget ud af i det han fik en flot 1. præmie. Stort tillykke til Tina og Zig-Zag


D. 01.09.14


Så gik jagten ind og Becca og jeg var afsted på gåsejagt her til morgen, det er første gang vi prøver det, altså gåsejagt:-) desværre havde vi ingen på skudhold, til vores begges ærgrelse, men en flot morgen


D. 31.08.14


Tillykke til Zig-Zag som i dag har fået 2. præmie på schweissprøve, super flot og godt gået af jer to:-)


15.08.14


Nå, kattemisserne lever endnu, men jeg tør så absolut ikke lade dem være uden skarpt opsyn, ved ikke rigtig om det kommer til at gå. Becca er frygtelig interesseret i dem, vimser rundt og holder skarpt øje med dem, i imellem stivner hun fuldstændig som om NU æder jeg dem. Zig-Zag har været her fra d. 11-13.08, det er gået superfint, han er stort set ligeglad med dem, kigger lidt engang i mellem, men meget ligeglad.


D. 10.08.14


Så er disse to små skønheder flyttet ind, det bliver spændene hvad Becca siger til dem, hun er jo normalt vant til katte og temmelig ligeglad med dem, men jeg synes hun det sidste halve år er blevet meget interesseret i dem, så....


D. 09.08.14


Efter en uge på smertestillende og lufteture i snor er Becca frisk som en havørn, eller havhund, vi gik en tur ved vandet i dag og det var da lige noget der kunne bruges:-)

Med det vejr vi har for tiden er det da også det eneste sted det er til at holde ud at være


D. 30.07.14


fra d. 22-28.07 har Becca været på ferie hos Tina og Zig-Zag mens jeg har været i Herning og det er gået helt forrygende, de har hygget og Becca har puslet og nusset om Ziggen så han har aldrig været pænere og renere:-)


Om det var savnet efter dem eller en kat/fugl eller lign hun var interesseret i, ved jeg ikke, men dagen efter jeg havde hentet hende, da jeg kom hjem fra arbejde, stod der en glad Becca ude i haven og hilste mig velkommen...... Stor var min undren idet jeg med sikkerhed vidste at alt var lukket og det var det også stadig da jeg kom ind i huset!! Efter nøje gransken kom jeg frem til at eneste muligehed var en tur ud af vinduet på 1. sal som jeg bevidst havde ladet stå åben for at hun kunne få frisk luft ind under den nuværende hedebølge.... Tossede kone...


Jeg mærkede hende selvfølgelig igennem, talte med Tina og talte med den lokale vagtdyrlæge, men da hun ikke bar mærkbart præg af at være skadet mente dyrlægevagten ikke vi skulle gøre noget, hun haltede lidt når jeg løb med hende og virkede træt i skroget som om hun havde været på jagt en hel dag men når hun støttede mente vagten vi skulle se tiden an. Jeg kontaktede yderligere to dyrlæger næste mogen inden jeg i samråd med Tina kontaktede Flemming Obling og så kom der da lidt skred i det, hun er nu sat på smertestillende i en uge og med rapport til Flemming de første to dage, så han kan følge med i om det går frem ad og selvfølgelig kun luftes i snor. Becca selv tager sig ikke synderligt af postyret, men nyder selvfølgelig den ekstra opmærksomhed.

Tina fortæller at hun har klippet hæk og ordnet stue mv men hundene er mest træt

Zig-Zag og Becca er noget misfornøjede med reglen om at man ikke kommer ind før man har fået lov

D. 10.07.14


Så kom der en lille hilsen fra Tikki-pigen:-)


Hun har det stadig godt og hendes nye mor og far er meget glade for hende, dejligt


Henddes gamle mor savner hende dog stadig rigtig meget:(

D 30.06.14


Så har Allingebjerggaard Black Diva bestået Ræveslæb med max point og hurtigste tid på dagen:-)


Hermed er den første Allingebjerggaard-hund i avlsregistret - JUBIII


Stort tillykke til Lotte og Diva

D. 15.06.14


Puh, det har været nogle lidt øv-dage, nu har jeg ferie - den skulle have været brugt på hvalpe.... Det er ikke rart at ringe til dem der skulle have hvalp og meddele at der ikke var nogen hvalpe alligevel, heldigvis vil flere vente til næste gang, dejligt.Toya opfører sig om intet er hændt,  hun hørte efter hvad dyrlægen sagde - springer rundt igen og taber de ekstra kilo der var kommet på:-)

D. 31.05.14


Vi var til dyrlæge i går og desværre viste røngten at hun var helt tom......øv


Hun har formetlig mistet dem undervejs og vi talte om at den bløning hun havde haft for nylig formentlig var en abortering, det vides ikke med sikkerhed, men faktum er ingen hvalpe denne gang, desværre:(

D. 27.05.14 


Så venter vi, Toya er dejlig afslappet!!!! Har i dag talt med dyrlægen og der er intet at være urolig over, vi er stadig indenfor normalen...., har tid om 3 dage, hvis der ikke er sket noget inden skal vi lige til tjek


D. 18.05.14


Så er fødestuen klar til fødsel, Toya og jeg har de sidste par dage gået og gjort alt klar. Toya er ikke kæmpestor, men vokser dog stille og roligt, hun virker besværet og er temmelig forpustet så det fylder måske meget indad?!


Hun forstår dog at slappe af:-)


Hun har blødt i nat men vi kunne ikke finde ud af hvorfra, blot konstatere at der var blod på hendes pude og det lugtede grimt, resten har hun ryddet op.... håbe ikke hun har født noget dødt:(

D. 10.05.14


Diva har fået 1. præmie på 400m / 3 timer schweissprøve og Zig-Zag fik en 2. præmie, supersejt gået - stort tillykke til jer begge to

D. 08.05.14


Da Toya hen over weekenden er øget i vægt, blevet noget bredere over ryggen og har fået patter, har vi af hensyn til risikoen aflyst røngten-besøget hos dyrlægen, der er ingen tvivl om at hun er drægtig, så er det bare spændende at se se hvor mange der bliver:-)

 D. 06.05.14


Den årlige Q-weekend blev igen en stor succes. I år var jeg mest medhjælper, da Toya er drægtig kom hun ikke med og det hjælper ikke at træne Becca, men vi hyggede da og Becca og jeg sov i ske, mest fordi hytterne var sindsyg kolde om natten:( Tina, Lise Lotte og jeg delte en hytte med vores 3 hunde og havde en fantastisk hyggelig weekend, med masser af god træning og masser af hyggeligt samvær.

D. 22.04.14


Har været hos Flemming Obling igen med Toya, hun er stadig tydelig drægtig, men han kan stadig ikke mærke fostre, så det hele er lidt mystisk, der er sat tid af til scanning d. 07.05.14, det er noget mystisk, Toya selv opfører sig meget gravid, men nu må vi se, det er ihvertfald ikke noget kæmpekuld.


 

D. 15.04.14


Så har Toya og Becca været hos dyrlæge Obling. Toya er uden nogen tvivl drægtig, han kunne dog ikke sige hvor mange han tror der er, skal komme igen efter påske:-)  Jeg tog Becca med fordi hun tisser vidt meget og jeg synes hendes ene pat er større end den plejer, hun fik taget alverdens prøver og fejler intet, alle tal er superfine, jeg skal blot holde øje med at patten ikke bliver større.

D. 14.04.14


i går var Lise Lotte, Diva's mor og jeg var afsted til opdrætterseminar på Sørup Herregård, spændende foredrag af en dygtig dyrlæge med en masse gode informationer og det blev da ikke dårligere af al den dejlige mad vi også fik:-)


Skønt forårsbillede ad Miss Black Diva

D. 06.04.2014


Zig-Zag og Tina træner spor og har nu tilmeldt sig til schweissprøve til juni, spændendeD.  30.03.14


Black Diva var afsted på den årlige lokalprøve i Skævinge og fik (selvfølgelig) 1. præmie og røg videre til matching. hvor hun blev 3. bedst, Superflot.

Hun tog bl.a stand og rejste en bekkasin, den skulle efter sigende være meget svær at få fært af, sådan:-)


Becca deltog også, var med hele dagen og havde også flere stande, men ikke noget vi praler med:-)

D. 22.03.14


Så er Toya blevet parret og vi håber der er hvalpe på vej, se mere under hvalpe, hvor du også kan følge med i hvalpedagbogen


Hermann kigger længselsfuldt                                     Der er gensidig interesse                                                                 - og vupti.....  sikke et fjæs sådan hanner får

efter den smukke dame

D. 08-09.03.14


Så stod der schweiss-kursus på programmet, en hel weekend var Allan, Tina, Toya, Zig-Zag og Inkas afsted på et to-dages kursus hos Christian Harboe og Lars Hansen i Jylland. Det var meget lærerigt og alle vendte hjem med masser af input og ny viden til videre træning. Inkas viste med al tydelighed at det var noget han kendte til og både Zig-Zag og Toya gik fine spor indtil deres førere trak dem af:-)

D. 01.03.14


Velkommen til Inkas, vi glæder os til at lære dig at kende og håber de bliver nogle gode år freadrettet:-)


Da Taco og Pluto ikke er her mere, har ALlan kigget efter ny hund, gerne en færdig så den er klar til at gå på jagt, valget faldt på Inkas, som er hentet i Tyskland. Inkas er 2 år gammel, sortskimlet og  højt præmieret i Tyskland. Han er sød og charmerende og stadig fuld af spillopper.

 

D. 23.02.14


Året første dejlige solskinsdag  skulle nydes med en lang gåtur langs med vandet og jeg skal love for Becca gav den gas, hun spurgtede rundt i vandet, nød at løbe efter svaner og ænder i massevis og hun var noget træt da hun landede i kurven om aftenen
Samtidig var Zig-Zag afsted til marktræning og det kom der disse skønne billeder ud af:

D.  18.02.14


Zig-Zag  har gået på kursus både onsdag og mandag og i går sluttede så mandagsholdet med en prøve, her klarede Zig-Zag sig igen fint og fik igen 47 point, flotD. 11.02.14


Vi har desværre mistet Taco og Pluto efter de blev påkørt af et tog og slået ihjel d. 04.02.14.


Under deres eftermiddags luftetur gik de på jagt og efter mange timers søgen og ængstelse blev Allan ringet op kl. 23.16 af Falck, der desværre fortalte at begge to havde stået sammen på sporet og var blevet påkørt af et tog, de var begge døde på stedet.


Tina var så sød at hente dem hos Falck dagen efter og de ligger nu begravet sammen på gården ved siden af Charly.


Det er så dybt uretfærdigt og utroligt smertefuldt, specielt for Allan, det var jo hans to drenge, som han har brugt så meget tid på og lært altid at være sammen, selv når de spiste, nok en af grundene til at de netop stod sammen da de blev ramt og derfor skulle de også ligge sammen for altid


Kære smukke, sjove, dejlige, godmodige og rare drenge, må I få det fantastisk på de evig grønne jagtmarker sammen med jeres farmand Charly og bror Boss, I er dybt savnet


TacoPluto

D. 09.02.14


Diva har været marken og træne


D. 08.02.14


Toyas Vores kommende farmand, Herman; (Kærholt Sax) var på udstilling i dag og fik VG og er dermed Jagtchampion efter et suverænt fantastisk år, Stort tillykke til Herman og MichaelD. 05.02.14


Toya og Zig-Zag var til afslutning på lydighedstræningen i går og sluttede som vanlig med en prøve. Det klarede de rimeligt begge to, Toya blev 4. vinder på det øvede hold med 46 point og Zig-Zag fik 45 point på begynder holdet.

D. 05.02.14


Toya og Zig-Zag var til afslutning på lydighedstræningen i går og sluttede som vanlig med en prøve. Det klarede de rimeligt begge to, Toya blev 4. vinder på det øvede hold med 46 point og Zig-Zag fik 45 point på begynder holdet.

D. 02.02.14


Zig-Zag  har været på marken og gik ganske fint, indtil han altså skar poten:-(  Her er lidt billeder fra dagenD. 31.01.14


Toya og Becca var en tur i hundeskoven, det kan være farligt....


Tror hun er rendt ind i en knækket gren


D. 28.01.14


Toya har været hos Lise Lotte og blive smukkeseret
D. 20.01.14


Zig-Zag ser EM i herrehåndbold