2013Årets gang 2013

Alle ønskes Glædelig jul og et lykkebringede nytår herfra Allingebjerggaard


Vi glæder os til 2014 hvor vi forhåbentlig får fornøjelsen af at sende endnu et hold skønne vapser ud til nye familier


Tusind tak for alle de dejlige hilsner og skønne billeder, det varmer meget når vi hører fra "vores" vapper og deres familier

D. 31.12.13


TILLYKKE til  KARLA,  ADOLF,  BRIGS, TIKKI, OZZY, SAXO og TACO som på denne årets sidste dag bliver 4 år, det er slet ikke til at forstå at de allerede er så gamle, det skønne er dog at høre og se at de alle er gode jagt og ikke mindst familiehunde, som er meget elsket af de  familier de er kommet ud til:-)


Her er de som små:D. 30.12.13


Så fik vi en nytårshilsen fra en længe savnet: Brigs fra kuld 1 skriver:


Lige en lille nytårs hilsen fra BRIGS.

 

Vi er stadig meget meget glade for BRIGS, og det er han heldigvis også for os, det vil sige BRIGS holder meget af Carlo, men BRIGS elsker Rita, og han VIL MED hende over alt, han går med i haven, i seng, i bad og han er fast at finde i køkkenet når hun laver mad, går hun uden ham, så HYYYYYLER han, så kommer hun farende og kigger på de tilstedeværende for at se om de var skyld i hendes (lille hund) hylede op, og så går både Rita og BRIGS.

 

Ellers har BRIGS været med på jagt, desværre kunne hans øjne ikke tåle de sprøjtemidler der var brugt på markerne (kom dyrlægen frem til) da hun skulle se hvorfor han efterfølgende var meget rødøjet og øjet løb med betændelse, men tilsyneladende har BRIGS ikke de store gener med øjnene bare de bliver smurt straks der viser sig noget.

 

BRIGS er venlig og glad for alle mennesker, og han er glad for Trine og Svendåge (vores anden hund og kat) selv om BRIGS godt kan tale med store bogstaver, men det gør han kun når Trine vil forsøge at smage på hans mad, det går ikke.

BRIGS er stadig en bulderbasse der ikke passer hverken på sig selv eller på nogen andre, heldigvis har hans bulderi ikke givet anledninger til skader på ham eller på os andre.

 

Vi er glade for at BRIGS for snart 4 år siden blev en del af vores familie,  og vi elsker ham alle sammen.

 

Hermed et ønske om et godt nytår, og i er velkommen til at kigge forbi for at besøge BRIGS, men ring helst dagen før, så vi kan være hjemme.


 

Hilsen fra BRIGS :-)


D. 24.12.13


Så er der julehilsen fra Messi:


Hej Lisbeth og Allan

 

Vi syntes lige, vi ville sende en lille julehilsen. Vi har ikke været så gode til at skrive, arbejde, familie og hunde ja, tiden går hurtigt. Vi elsker Messi overalt på jorden, han er alletiders skønneste hund, han er klog, utrolig blid og meget nysgerrig. Vi har jo aldrig haft en han hønsehund før og det bliver ihvertfald ikke den sidste, han vil være med til alt, det hele skal undersøges. Men han har også travlt herhjemme, der er meget der skal passes. Chili og Messi er de bedste venner (kærester) og leger/snakker sammen hele dagen om hvilke tiltag, der nu skal til for at deres mennesker opfylder deres behov. Messi er blevet meget stor ca max. højde og tror selv, han er en lille fiks skødehund, han ligger på de sjoveste måder og tørrer i mule i alt, hvad han kan komme i nærheden af – ja selv mormors buksbag. han hader at få skæld ud og sætter sig på bagdelen og kigger på en, ligesom hvad har jeg gjort forkert.. fortæl mig det lige, så jeg kan gøre det om. I øjeblikket går Messi ikke på “kursus” og vi er lidt i tvivl om, han skal gå på jagt. Vi er jo ikke decideret jagtmennesker og han kommer jo ud på de ture, han skal og har en travl hverdag herhjemme, hvor alt jo skal passes og plejes....så vi må se, hvad det bliver til. Det rykker jo lidt i en, når man ser alle jeres billeder......for Messi er jo en flot fyr og utrolig klog, så 1 præmier til udstilling og træning – ikke noget problem

 

God jul og godt nytår herfra


Og fra Tikki:


Kære “gamle” familie

 

Jeg vil lige ønske jer alle (både to- og firebenede) en rigtig glædelig jul. Jeg håber, at I alle har det godt, og at I får et skønt og roligt nytår oven på alle de uhyggelige begivenheder i det gamle.

Jeg glæder mig til, at julefreden sænker sig, for min familie har temmelig travlt p.t., og det går ud over mine ture på boldbanen. Øv.

 

Ellers har jeg det rigtig godt, og er af og til med min far på jagt. Det nyder jeg, men så kræver det også en god lur, når jeg kommer hjem.

 

I dag var vi på julebesøg hos vores gamle onkel på knap 90 år, der gav mig småkager – jeg kunne sagtens have ædt hele dåsen, men mine forældre opdagede desværre hans uddeling, og satte en stopper for det. Også øv til det.

 

Mange kærlige hilsner fra

Tikki

 

PS Jeg skal også hilse fra mine forældre Annette og Ib


Tess sender også en hilsen:


Når man skal på jagt skal påklædningen være i orden, god jul og godt nytår til alle.

Hilsen Jørn og JudyD. 04.12.13


Så har Toya også været på jagt i Stenskoven og fik betegnelsen næsten ligeså god som Taco, det er stor ros når det kommer fra storfarmeren selv:-)


På nær en løbetur i første såt, havde hun klarest dagen med bravour, apporteret adskillige fasaner, eftersøgt sneppe og fasaner og arbejdet ihærdig og nært med stor energi:-) Hun har da også brugt hvad hun havde for aldrig har vi da haft en hund der har været så rolig og afslappet og stort set sovet i 4 dage:-)

D.  24.11.13


Så har Toya været på jagt igen, vores årlige Lystrup / Ølstykke jagt sammen med Meyland-drengene, her måtte vi klares os med Becca og Toya, Allan gik med Toya og havde ingen problemer med at holde hende hos ham selvom jeg var der, så nu taler han om at tage hende med på resten af jagterne i Stenskoven, da Taco skal have pause resten af denne sæson, pga en muskelskade:(


D. 17.11.13


Hilsen fra Zig-Zag:


Lillehunden øver sig i at være fasanjæger når han bliver stor:-)
D. 18.11.13


Puh, hvor blev vi bange i går, der troede Allan han havde mistet Taco og Pluto, i det Pluto valgte at invitere sin storebror på opdagelse, vi nåede både at alarmere politiet, flere naboer og brænde maden på, inden vi efter knap 3 timer fik besked om at de havde omringet en hønsegård et par kilometer herfra, man er vel ikke hønsehund for ingenting, stor var lettelsen over at få dem uskadte hjem. Taco er dog blevet halt så ikke mere jagt til ham foreløbig.

D. 11.11.13


I går var der andejagt i Lisbet's jagtkorsortie og da der var stor mangel på hunde blev både Becca, Taco og Toya medbragt, "hvo intet vover, intet vinder" er det ikke det man siger:-) Jeg vidste jo på forhånd at Toya ville arbejde i vandet så blodet sprøjtede og tænkte at hun jo bare kom op når hun var flad. Alle tre hunde arbejdede formidabelt og fik kæmperos, men ingen af ænderne ville flyve højt nok og ikke et eneste skud var blevet løsnet, da der efter en halv times tid blev blæst af..... jo tak nu skulle jeg have tre hunde hjem der ikke forstod vi var færdige - der var intet skudt og intet apporteret!!, men igen blev mors bekymringer gjort til skamme, alle tre - ja også Toya kom hjem i løbet af ingen tid og mor var glad:-) Der var enighed om at tage et par såter på vej hjem til hytten og med al ansvarsfraskrivelse blev Toya sluppet sammen med Becca i første såt (Taco fik lov at hvile, da han havde været afsted dagen før også) Lige efter start blev der skudt og efterfølgende råbt: Lisbet din hund har en fasan, jeg regnede med det var Becca der havde apporteret, men for pokker nej, Toya kommer stolt og med knejsende hoved og i opvisningstempo hjem til mor og afleverer stolt, jeg ved dog ikke hvem af os der var mest stolt:-) kort efter havde hun stand for sneppe og resten af såten arbejdede hun til ug, vi sluttede af i vores andet andehul hvor jeg igen havde alle tre hunde med ud og igen gik det lige efter bogen, alle hundene fik meget ros og jeg har lovet mig selv aldrig at tage dem med på en gang igen, for det billede skal bare have lov at stå, det kan jeg da ikke hamle op med igen:-)

D. 06.11.13


Kære mor Lisbet!

 

Tak for brev.

 

Undskyld jeg ikke har skrevet før nu. Men jeg og min far har været meget på jagt og udbyttet har været alt for ringe først på sæsonen, men efter min far og jeg er begyndt at gå alene afsted er det begyndt at flaske sig.

 

Sidste tirsdag fik jeg lov til at apportere min første hare. Det var nogle sjove oplevelser for min far og jeg. Jeg søgte langs nogle dunhamre og fik øje på noget gråbrunt i det høje græs, jeg tænkte at dette måtte far lige se på, for det duftede underligt af hare.

Da jeg tog det i munden blev det pludselig levende og jeg blev lidt forskrækket, men kun et splitsekund, så for jeg efter, men kunne ikke fange det, men far var gudske tak og lov også med, da han halvdød af latter tog sig sammen fik han den stoppet med et velrettet skud, hvorefter jeg stolt bragte haren hjem. Men jeg var ikke helt nem at få haren fra, da jeg jo syntes at jeg havde førsteret til byttet, men ok. jeg blev dog overbevist, og afleverede pænt. Bagefter fik jeg lov til at bære den det lange stykke hen til bilen og afleverede uden protest og perfekt.

Min Far så derefter lidt spekulativ ud, og spurgte om jeg kunne holde til et par timer mere, hvorefter det igen gik tur ud over engene ved nørreåen. Lige pludselig fløj der nogle små skræppende fugle op. Far skød den ene jeg for efter den anden, men opgav hurtigt, da jeg så kom tilbage skulle vi eftersøge det min far kaldte bekkasiner, og da jeg kom til det sted hvor de var fløjet op fra, stod jeg stram stand og fik stor ros, så nu har jeg også lært at der findes sådanne, og nu viser jeg min far hvor de har siddet, selv om der ikke er nogle. 

 

I mandags var min far og jeg på træningstur ved et stort stykke raps, hvor vi en solskinsdag havde set at der var en del fasaner. Vejret var selvfølgelig ikke det bedste, men afsted kom vi da. Jeg blev sendt afsted, men min far syntes at jeg gik lige lovlig stort, men jeg er jo ivrig efter at vise at jeg er dygtig, det ved min far godt at jeg er, men jeg ved jo godt at den gamle ikke kan løbe så stærkt som før da benene ikke er så gode. Så min far holdt mig inden for en passende afstand og det passede også mig da der så var ekstra godbidder. Da vi kom til enden af marken var vi lige ved siden af de jyske længde bane strækning mellem Randers og langå, der ville vi lige hvile et øjeblik, før vi gik op over bakkerne til bilen, det  er ca. 2 km. lige pludselig farer jeg ind i bevoksningen og er pist væk for fuld hals så min betænkelighed  over for råvildt er nu væk, hvilket far er godt tilfreds med.

 

 

Onsdage kommer der en af fars jagtkammerarter, som vi går tur med,  og i dag gik vi tur langs søerne ved gudenåen, det er reservat nu og ingen jagt ( ærgerligt.) der er så mange ænder og gæs at det gør ondt på en lille ruhår, så jeg har snart lært at gå på 2 ben. Ha HA . Jeg er næsten lige så stor som far, men jeg kan ikke rigtig li at folk der går forbi griner højlydt, og da far har forbudt mig at gø højt af dem nøjes jeg med at knurre lavmælt. Nå Jeg vil slutte denne gang, så jeg kan hvile mig lidt før det igen går løs.

 

Kærlig Hilsen Tikki.

 

P.S. Skulle hilse mange gange fra Annette og Ib. Knæk Og Bræk.Tikki efterår 2013

D. 03.11.2013


Hip Hip HURAAAA...


Stort tillykke med det første år til Pluto, Zig-Zag, Chester, Laika, Leffe, Lukas, Messi og Tala med deres første fødselsdag, må I alle blive forkælet ligeså meget som I plejer:-)

D. 19.10.13


Diva har været til mentaltest i DKK og fik meget flotte fagtal, hun er ikke bange for noget som helst og møder verdenen med åbent sind:-)

D. 07.10.13


Kato skal afsted på jagt og venter længselsfuldt:-)

D.29.09.13


Om eftermiddagen kom Diva og sammen med Taco afsøgte vi roemarken for agerhøns, vi hilste på 2 harer, 1 rå og ca. 20 agerhøns, desværre kom Diva i forkert vind af dem og fik ikke stand, men både agerhøns, harer og rå blev respekteret 100 % af begge hunde, jeg havde valgt kun at tage gevær med og lade Becca blive hjemme, det var også fint, synes jeg, for hun ville alligevel være gået efter hare 1, men Becca var absolut ikke enig og jeg kunne høre hende hele vejen igennem roerne


Der er flere billeder i galleriet
Tess var forbi på besøg om formiddagen,  forbi på besøg, det var hyggeligt, synes Toya og de hyggede sig og legede som altid

D. 28.09.13


Advarsel mod badebroer!! Pas på de små hundepoter, der kan kile sig fast mellem brædderne i broerne.


Zig- Zag og Tina havde en meget grim oplevelse forleden aften, hvor Zig-Zag's pote satte sig så fast at han måtte bedøves og saves fri,  heldigvis  skete der ikke noget med hans ben


I dag har de så været på en anden strand og Zig-Zag var heldigvis ikke mærket af oplevelsenD. 27.09.13


En hilsen fra Siff, som har det godt, slapper af når hun er inde og styrter afsted når hun er ude:-)


24.09.13


Så er der endelig nyt fra Tikki:-)


Kære gamle familie

 

Ja, undskyld – jeg har heller ikke været så hurtig til at skrive – mine forældre har haft så travlt med alt muligt, og jeg må ikke selv tænde for pc’eren.

Først vil jeg sige, at jeg og min familie var kede af at høre, om min gamle farfars pludselige død. Det har været et rigtig slemt år for Jer, og nu håber vi, at der kun sker gode ting i Jeres liv fremover.

 

Jeg håber, at det gik godt med Toyas schweissprøve.

 

Men nu må I da have en opdatering om mit liv:

 

Jeg har det godt, bortset fra, at jeg har dårligt bagben. Jeg har betændelse ved den ene tå, og var hos dyrlæge i dag, hvor jeg fik pincillin i en sprøjte. Jeg var en dygtig hund, og peb kun lidt. Dyrlægen kunne ikke se noget sår, men mente, at jeg muligvis kunne have trådt på en torn eller lignende, hvorefter såret har lukket sig. Det værste er dog, at jeg skal forholde mig i ro i en uge. Det betyder, at jeg ikke må hente bold, hvilket ellers fortsat er min yndlingsbeskæftigelse, og det kommer ikke til at gå upåagtet hen uden piveri og hylen. Jeg vil jo så gerne – om så det er på 3 ben, men jyderne vil ikke bøje sig. De siger, kun små ture i snor – øv bøv.

 

De er vist lidt trætte af min boldentusiasme. Det skyldes, at jeg har plukket næsten alle æblerne på træerne i haven, for at kaste rundt med dem. Jeg har sågar næsten klatret i træer for at få fat på dem. Lidt af en bedrift for en ruhår.

 

Jeg har lige været i løbetid, hvor jyderne havde vældig travlt med at vogte min dyd. Jeg havde 3 bejlere, der hele tiden huserede udenfor, den ene åbnede gentagne gange vores bryggersdør, men forsvandt skyndsomt, når den fik øje på min far.

 

Inden da havde jeg været ved dyrlæge og fået en revaccination til mit pas, og ved den lejlighed bedyrede dyrlægen, at jeg er perfekt af udseende. Ikke at jeg har problemer med selvtilliden, men alligevel er det rart at høre.

 

Jeg har også lært at være alene hjemme, det sker ganske vist ikke så tit, men jeg kan sagtens, også uden at ødelægge noget.

 

Jeg har mange hundevenner, og har ingen problemer med at omgås dem. Det er kun den hvide schæfer, jeg ikke kan lide (til mine forældres store fortrydelse).

 

I sommer var vi på ferie ved Vesterhavet. Vi gik lange ture ved stranden, og jeg badede hver dag. Det nød jeg meget.

 

Nå, nu er det vist tid til en lille lur, inden jeg skal ud med min mor.

 

Kan I have det rigtig godt allesammen.

 

Mange kærlige hilsner fra

Tikke

 

PS jeg skal hilse mange gange fra min far og mor.

 

 

 

D. 21.09.13


Zig-Zag har været på udstilling i Ballerup og det kunne ikke gå bedre:-) Han fik exellent og 1. vinder, sådan. Han fik samtidig en superflot kritik


D. 16.09.13


Har været på marken i dag i Tissø sammen med Lotte, Diva og de store drenge fra Skævinge. Dejlig dag i stor roemark med en masse god træning og mange situationer,  da agerhønsejagten er gået ind blev der skudt over hundene og jeg fik da også skudt en da Herman (Kærholt Sax) tog stand, absolut fed oplevelse.


D. 08.09.13


Diva har været på Samsø  fredag og bestået udvidet apporteringsprøve med 206 point og dagen efter fik hun en første præmie i åben klasse på markprøve efter et perfekt søg dagen igennem og afsluttede med en flot stand og flot rejsning af agerhøne, fuldstændig ro i opfløj og skud.


Kæmpe stort tillykke til Diva og Lotte:-)

D. 05.-08. 09.13


Allan og jeg har været i Arjäng i Sverige for at træne hunde, det var et kursus Trine Enggaard havde arrangeret hvor Anders Due underviste. Det var et supergodt kursus, hvor vi lærte en masse. Vi havde alle hundene med, det var dog primært Pluto og Toya der stod for tur. Vi trænede alt lige fra mark, apportering, markering, vandarbejde, stand, schweiss m.m.  Kaninerne var sluppet ud af kaningården og løb løs rundt, det var en stor udfordring for hundene og det var med at holde godt fast i dem.


D. 31.08.13


Familiedag i Ganløse jagtforening, her var Diva prøvehund for en dygtig massør, som viste hvordan man udstrækker sin hund efter jagt og mærker efter skader. Det kan klart anbefales:-)
11.08.13


Efter apporteringsprøve gik turen til MunkeBjergby, hvor Chester og Saxo's familie har købt et landsted, her var der fest i det Saxo's far blev 50 år.  Selvom de kun har boet der et par måneder og der var masser af gæster, var det ikke noget der forstyrrede en ruhår:-)

                             Chester, afslappet 9. mdr's han

Saxo - afslappet 3,5 år

D. 11.08.13


Hm, havde glædet mig til at skrive bestået apporteringsprøve eller udv. prøve, men nej.... Taco og Diva klarede desværre ikke udvidet apporteringsprøve og Toya faldt på sidste diciplin på den almindelige:(


Taco  smed kun 7 point på vandet, men  på kaninbanen lagde han kaninen før målstregen og så var han færdig. Diva klarede duebanen også kun med minimalt pointtab, men kanin nr. 2 kom aldrig hjem, surt.


Toya, som jo er i løbetid, skulle op som allersidste hund og klarede både due og kanin bane med 9 point hvert sted, desværre brændte hun sammen på vandet og glemte det var anden der skulle hjembringes og brugte i stedet 20 min på at gennemsøge sivkanten hele vejen rundt om søen,  super vandpassion og rigtig godt vandarbejde, sagde dommeren, men det var så ikke det vi skulle jo:(


D. 04.08.13


              Toya apportere kanin, selvfølgelig sort:-)                                                                                                       Pluto apporterer ænder

                                                                                                          Pluto og kanin   

Toya's vandarbejde er lovende

D.  03.08.13


Så kom Toya i løbetid, heldigvis ventede hun som aftalt til ferien var slut:-) Havde nok ikke været sjovt at være på ferie med en løbsk Toya sammen med Taco, Pluto og Ozzy:-)


Diva har været til lokal apportering og udv. appoteringsprøve i Teglstrup Hegn. Apporteringsprøven blev bestået med  30 point, den udvidede klarede hun alle poster på nær den allersidste hvor der til denne prøve skulle apporteres kanin - ræv, der ville hun ikke tage ræven, hvilket hun ellers normalt gør

D.  02.08.13


Efter Herning tog vi på Ballum Campingplads sammen med Ozzy og hans familie. Dejlig uge med skønt vejr, hvor hundene bl.a fik sig en lang  løbe /svømmetur ved vadehavet, Toya's lidt længere end de andres....                                       

                                              Majestæten Ozzy kigger efter søuhyrer                                                         mens familie Dam kigger efter skaller og sjove sten


Toya tjekker jagtmulighederne ved vadehavet
Ozzy apporterede en måge han fandt på stranden, dagen efter

fandt Pluto den, desværre har vi ikke  billede af det, men der var spontan apportering fra begge og flot aflevering

D. 24-29.07.13


Så har vi været afsted til FM i flugtskydning på Herning Skydebanecenter, dejlig camping og hyggetur: -) Vi havde som sædvanlig taget hundene med. Toya nærmer sig løbetid, men jeg håber virkelig hun venter til vi kommer hjem. Hundene nød at være med selvom det betyder at man står i snor hele dagen og skyderiet tager de sig ikke af, det er en fed måde at tjekke skudpsyke på:-)D. 22.07.13


Så skulle Pluto apportere ræv, intet problem, den tog han bare uden at tænke videre over det - dejligt

D. 17.07.13


Der er vildt mange gæs på marken hver morgen når vi kommer ud, Toya er meget facineret af dem og sniger sig ind på dem, men de er ikke til at overliste

D. 08.07.13


Så kom Chester lige forbi, sikke en flot fyr:-)

D. 20.06.13


På stranden med Toya og Pluto


D. 10.06.13


Igen i år har DRK haft en stand opstillet på Roskilde dyrskue og søndag var det Lise Lotte og min tur til at stå der, Diva var med og i år blev det så Pluto's tur til at prøve det. Det var noget af en oplevelse, han prøvede at holde øje med alt og var meget vågen hele tiden, til gengæld var han noget flad da vi skulle hjem og det var en lille træt mand der kom ud af bilen da vi kom hjem, han havde fået en gevaldig en på opleveren og har næsten sovet siden

D. 09.06.13


Taco og Diva har været på apporteringsprøve i Ballerup i dag og de fik begge max point 3 x 10, desuden var Diva's tid så hurtig at hun kom i matchning. Desuden deltog begge hunde i den specielle udvidede apporteringsprøve, hvor de også fik max point og igen var Diva så hurtig at hun blev 4. vinder:) Stort tillykke til Allan og Lise Lotte.

 

Allan og Taco var desværre kørt hjem ved fotografering

D. 08.06.13


Så er Laika flyttet hjemmefra og bor nu i Ringsted hos John og Birthe. John har ringet i dag og fortæller at det går over alt forventning, natten er gået godt, ingen uheld, medmindre det at fylde halvdelen af sengen tæller, hun leger med sin nye ven gravhunden eller rettere, den er i gang med at fortælle Laika hvordan man opfører sig .  Hun følger sin nye mor rundt og slapper af ind i mellem, de skulle nu til Sverige på weekend.

D. 06.06.13


Nyt fra Tikki :-)


Hej Mor Lisbet.

 

Jeg har nu stået over for min første råbuk.

 

Min nye far syntes den 23. maj om aftenen at det havde været en hektisk tid, at nu trængte vi til lidt kvalitets tid og vi lige så godt kunne kikke på reviret om der skulle være lidt råvildt tilbage eftersom jagtkammeraterne havde mistet pusten. og minsandten om ikke den kønneste lille rå

kom trippende hen og kikkede op på min far og sagde der var en ældre herre der opførte sig som om han ejede det hele, og hun ikke kunne gå i fred for den gamle buk. Da min nye far er en hjælpsom fyr gjorde han kort proces på fredsforstyrreren. Da vi skulle hente fyren skulle jeg i langlinen og på eftersøgning, hvilket min far sagde at jeg gjorde til ug, selv om jeg var lidt frygtsom over for varm råbuk.

jo min nye far tager mig tit med i skoven og det passer mig særdeles godt, for der er nogle tykke harer som jeg også er meget interesseret i. Men det hører du sikkert mere om.

 

Kærlig Hilsen Tikki.


D. 04.06.13


Så har Laika og Pluto mødt buk:-) Lisbet skød sin første buk hjemme på gården og selvfølgelig skulle Pluto og Laika præsenteres for den, det foregik med meeeget strakt hals, det er jo noget farlige sådan en død en:-)

 

04.06.13


Nyt fra Tikki:-)

 

Kære “gamle” familie

 

Jeg vil lige sige tak for sidst.

Det var dejligt at være tilbage på Sjælland igen, og få hilst på jer alle sammen.

Jeg nød det meget, det er skønt at være genstand for så megen opmærksomhed.

 

Hos os går det rigtig godt, i lørdags var jeg alene hjemme i flere timer for første gang.

Min mor var på Fyn på “tøsetur” og min far til 50 års fødselsdag. Det klarede jeg fint, og fik meget ros, da han kom hjem.

 

Husk at jeg vil blive meget glad for et besøg, hvis I kommer til Jylland.

 

Kan I alle have det rigtig godt og hils alle mine firebenede venner.

 

Kærlig hilsen

fra Tikki

 

PS Jeg skal hilse fra jyderne og ønske jer alle en god sommer.

 

D. 21.05.13


Tikki har været her et par dage på ferie, det var superskønt at se hende igen, og hvor så hun godt ud, ingen tvivl om at hun har fået det rigtig godt. Vi hyggede os og Tikki viste Laika hvordan man svømmer og leger med bold, hun hyggede med alle hundene, men pleasede dem ikke længere. Det var tydeligt at se og mærke at hun havde fundet ro og var som altid glad og nysgerrig og om muligt endnu mere lydig:) Da hendes nye far og mor kom og hentede hende, var Tikki meget glad for at se dem igen og hoppede i bilen, for nu skulle hun hjem

 D. 19.05.13


Kuld to har været her til hvalpetræf og vaccination, Toya synes det var dejligt at se Diva, Tess og Kato igen, alle meget flotte hunde J Tak for kage til Judy og Lise Lotte


D. 18.05.13


Allingebjerggaard Black Diva har været på DKK udstilling og fik Exc. ÅK Plac.1 CK 2.BTK, superflot, tillykke til Diva og Lise Lotte
D. 13.05.13


Så er Pluto, Laika, Toya og Taco startet til apporteringstræning, Toya og Taco skulle gerne af sted til nogle apporteringsprøver i år. Jeg har talt med Lucys nye ejer og de er meget glade for hende og hun er faldet rigtig godt til.

 

D. 06.05.13


Så har Lisbet igen været af sted på den årlige Q-weekend, superskønt arrangement og vi havde en fed weekend med en masse god undervisning / træning og superskønt vejr. Pluto var med og lærte at svømme sammen med mor, som var iført vaders og gå på balancebom. Bagefter havde vi hundemassage. Søndag blev vi hentet tidligt af Allan og Laika på campingpladsen og drog til Thisted til konfirmation og hjem om aftenen, en lang tur, men de to små tog det i stiv arm.


D. 30.04.13


Så har vi afsluttet hvalpe-lydighedsmotivationstræningen for denne gang, det har været rigtig godt og vi har lært en masse, nu skal Pluto og Laika bare lære det :-)

 

D. 22.04.13


Hilsen fra Tikki:)

 

Kære gamle mor

 

Jeg er forfærdelig ked af at høre om din veninde, Maj-Britt, og jeg forstår godt, at du har meget at tænke på i tiden, men jeg synes alligevel, at du skal have en lille hilsen fra mig. Du behøver ikke at haste med at svare.

 

I sidste uge var vi på ferie i sommerhus ved Sæby, det nød vi alle tre meget.  Jeg blev dog lidt frustreret, for jeg kunne betragte rådyr, harer, en ræv og mange fasaner gennem vinduerne i sommerhuset, og hvor ville jeg gerne på jagt. Men ikke om jeg fik lov. I stedet legede vi med bold, og jeg fik en del svømmeture, hvilket passede mig fint. Desuden fik vi travet en hel masse.

 

Midt i ugen fik vi besøg af nogle af min nye forældres venner, Ole og Jonna. Ole har det med at hæve stemmen, når han fortæller noget, og det bryder jeg mig ikke om, så jeg forlod min pude i stuen og krøb ned i min fars taske i soveværelset. Da gæsterne var kørt, indtog jeg atter puden i stuen. Mine forældre kunne ikke lade være med at trække på smilebåndet over, at jeg kunne være i weekendtasken, og de mener, at jeg har det med at tro, at jeg er en lille skødehund.

 

Min mor synes, at jeg er en forfærdelig far-hund, for når han tager på arbejde mandag og tirsdag aften, sætter jeg mig gerne til at hyle, nogle gange som en ulv. I aften var hun ved at lave mad til mig, da han kørte, og da jeg så hende komme lækre rester i, udsatte jeg hyleriet til jeg havde spist. Men så fik hun også at høre, hvor synd det er for mig. Det kan hun ikke sidde overhørig, så vi gik som sædvanlig en god tur (for at aflede mig for nederdrægtigheden) – der hjælper altid.

 

Jeg hørte hende mumle om, at jeg vist er en temmelig forkælet hund, men det passer bestemt ikke, så hvis den slags slemme rygter skulle nå jer på Sjælland, så tro ikke på dem.

 

Jeg håber, at det går bedre med min gamle fars ben.

 

Mange kærlige hilsner til jer alle fra

Tikki

 

 

D. 12.04.13


Vi har konstateret at Laika pludselig har udviklet et mindre underbid og vi opsøgte derfor en dyretandlæge- specialist i Måløv, som undersøgte det meget nøje. Han fortalte at det et meget flot tandsæt, der sidder snorlige, desværre går fortænderne i undermunden lige akkurat udenpå tænderne i overmunden, de kan vokse sig fra det, desværre er sandsynligheden lille L øv, øv, øv – så kan jeg ikke bruge hende til avl

D. 09.04.13


Så er det slut med at få hvalpe for Beccas vedkommende, hun er i dag blevet steriliseret og har det efter omstændighederne godt, operationen gik fint og Becca fik ros for hvor flot slank hun var blevet. Hun vejede kun 26,5 kg, hvilket er det laveste i mange år, vi skal dog holde meget øje med hendes vægt fremadrettet.

 

04.04.13


Hilsen fra Tikki:-)

 

Hej Mor Lisbet!

 

Her skulle gerne være en billedeserie med mig Tikki og min nye Far. Da jeg ikke er så skrap med computeren må du undvære de sjove bemærkninger. ( beklager. ) men håber du kan se det sjove i billederne.

 

Jeg ville gerne vise jer de gode takter jeg Tikki gør, men Far har ikke altid kamera med. Under en morgentur var hendes opmærksomhed rettet mod bevoksningen mod bebyggelserne og ryggen vendt mod marken, pludselig snurrer hun 180 grader og stod i stram stand, jeg tænkte der er nok en fugl foran hende der trykker, men nej jeg kunne ikke få øje på noget, men 200 m. ude på marken fik jeg øje på en måge der stod på marken, og det var den hun havde stand for, så næsen på hende fejler ikke noget. Det lover jo godt for fremtiden. Og min passion for hønsejagt. Men også spor står på pogrammet.

 

Hun arter sig godt, men er lige lovlig stor til skødehund, men er utrolig kærlig anlagt. Og hun elsker at ligge under computerbordet med hovedet på chokolade dåsen, som du kan se på nogle af billederne. Nu er der tørvejr, det betyder vi kan begynde at bruge engene langs nørreå dalen til at træne på fasan og ænder. Om efteråret er der en guds velsignethed af krik ænder så apporteringen skal nok blive honoreret, gode jagtlige glæder i vente. Selvfølgelig også skov jagterne, godt med råvildt og enkelte kronvildt hvis ikke DSB togene fælder dem før jagten går ind.

 

Nå ikke mere denne gang.

 

K.H. Tikki og nye Far.

 

P. S. God bedring til gamle Far.

D. 04.04.13


Så blev det Plutos tur til at komme til dyrlægen, Toya var pløjet lige ind i ham for et par dage siden, da skreg han helt vildt og i går aftes da de stod og moslede lidt oven i hinanden smed ham sig skrigende ned igen og ville ikke rejse sig, vi (Lisbet) blev meget utryg og belært af tidligere skulle det denne gang opdages med det samme hvis der var sket noget. Efter at været gennemfotograferet kunne vi konstatere at Pluto bare er en tøsedreng J han fejler i hvert fald ikke noget.

 

D. 01.04.13


Vi er nu halvvejs igennem hvalpelydighedstræningen, som startede d. 25.02.13 og det går faktisk ok, Vi har fået en god ven til at gå med Pluto på træningsaftnerne og så træner jeg begge to hjemme hver dag. Allan kan stadig ikke bevæge sig rundt, så alle lufteture, træning mv. hænger på Lisbet, det koster også Pluto ignorerer fuldstændig Allan, men Taco er dog tro mod sin far J

 

D. 27.03.13


Vores gode ven Teddy Cordua døde desværre i februar og efterlod Lilly med to ruhår, Tenna på 7 år og Lucy på 4, specielt Lucy er en meget aktiv dame og onsdag d. 27.03 ringede Lilly til mig og bad mig hente hende, da hun ikke kunne styre hende. Det gjorde jeg selvfølgelig og startede med at køre i hundeskoven, som er indhegnet, udstyrede mig med en håndfuld guffer og slap hende. Det gik over al forventning, hun styrtede rundt, glad for endelig at være løs, men blev lige i nærheden af mig og det gjorde hund de følgende dage. Uanset hvor jeg var, så var hun lige i nærheden. Om lørdagen, tre dage efter afhentning, stillede vi til påskeprøven, jeg havde egentlig tilmeldt Toya, men tænkte at Lucy sikkert kunne bruge at komme ud og løbe lidt og det gjorde hun, vi havde en fantastisk dag hvor hun gik det ene flotte slip efter det andet og jeg lærte en masse, vi sluttede dagen med en perfekt stand og rejsning og 1. præmien var hjemme og en plads i matchningen, det var helt perfekt. Jeg forstår til fulde hvorfor Teddy var så glad for Lucy. Mandag flyttede Lucy så til sit nye hjem ved Greve Strand.D. 26.03.13


Kære Lisbet

 

I dag har jeg fået lov at skrive til jer, for Tikki er træt efter vores strandtur i dag. Hun tager en slapper på sin sofa.

Det blev til en lang travetur for hende og Ib, mens jeg samlede rav i vandet. 85 mindre stykker – ikke så ringe.

 

Tikke løb også og legede med en fremmed hund, ingen problemer.

 

Det går rigtig godt med hende, hun er faldet fantastisk godt til, og endda lige fra starten.

Jeg var en smule bekymret for, om hun var rastløs, og ville trave hvileløst rundt, da vi kom hjem med hende for tre uger siden, men de bekymringer var da helt hen i vejret, for hun er meget rolig indendøre.

 

Jeg tror, at det passer hende glimrende at være “enehund” i hjemmet. Hun får masser af opmærksomhed af os og vores gæster, som hun også har taget med storm, fordi hun er sådan en glad og god hund.

 

Mens vi spiser ligger hun pænt på sin pude, og tigger ikke. Forinden får hun dog mad, (måske ikke helt rigtigt hundepsykologisk set) og sidder pænt til der bliver sagt værsgo.

Hun virker på ingen måde underdanig eller trykket, men bare som en glad og harmonisk hund. Hun har iøvrigt taget på, og det klæder hende rigtig godt.

 

Vi er så glade for, at hun må være hos jer til maj. Vi ville være meget kede af at anbringe hende i en fremmed hundepension omgivet af gøende hunde.

 

Apropos gøende hunde, hun er begyndt at markere med et enkelt blæf, når der kommer nogen. “Man vogter vel sit hjem”. 

 

Hav det rigtig godt.

 

Mange varme hilsner fra

Annette

 

PS også mange varme hilsner fra Tikki og Ib
24.03.13


Nyt fra Tikki


Kære gamle mor og far

 

I dag fortalte mine nye forældre mig, at dagen var kommet, hvor jeg skulle træffe et valg:

Vil du blive, Tikke eller vil du til Sjælland igen ?

 

Jeg kunne godt fornemme, hvilket svar de de begge var helt vilde efter at høre. De vil så nødig undvære mig.

Da jeg er så madglad og også er glad for dem, var mit svar, at jeg bliver - mod at få ekstra leverpostej på min aftenrugbrød.

 

De åndede begge lettet op, og lovede at selvfølgelig skulle jeg få det. I hvertfald i dag.

 

Jeg tænker med glæde på den dejlige opvækst, jeg har haft hos Jer – og i så skønne omgivelser.

Her er også dejligt, men knap så frit, da vi bor i et villakvarter.

 

Heldigvis har vi en markvej lige uden for grunden, der fører til en lille skov, hvor vi går hen mindst en gang om dagen, oftest flere.

På vejen hjem leger eller træner vi på en stor plads, hvor jeg også kan fræse rundt.

 

I går lavede jeg et lille nummer. Vi havde været ude at handle, og i et ubevogtet øjeblik nuppede jeg en pakke kød op af indkøbsposen og luskede ind i stuen med den.

Min far opdagede ugerningen, og tog kødet fra mig, inden jeg nåede at få pakket helt ud. Skæld ud - øv bøv.

 

Jeg sover stadig i soveværelset sammen med mine forældre om natten – dog på hundepuden på gulvet.

Ved siden af soveværelset, er der et værelse, hvor jeg har min egen sofa. På det værelse har min far et orgel, og når han spiller, ligger jeg i sofaen og tager en lur.

Den slags sætter jeg stor pris på.

 

Nå, nu vil jeg slutte for i dag, og ønske jer alle sammen en rigtig god påske. Håber det går fremad med “gamle” fars ben.

 

Hvis I kommer til Jylland, vil jeg og mine nye forældre være rigtig glade for et besøg.

 

Kærlig hilsen

Tikki
 


D. 19.03.13Kære “gamle” mor

 

Det går meget bedre med min omgang med Rosita, selvom jeg passer godt på mine ting, specielt min pude, når hun er i nærheden.

Hun har nu fået sin egen pude at ligge på, når hun er på besøg, og spiser på badeværelset, mens jeg spiser i bryggerset. Jeg har besøgt hende og hendes familie. De holder høns, og hvor gerne jeg end ville, fik jeg ikke lov til at komme en tur i hønsegården.

Øv-bøv.

 

Du har ganske ret i, at det havde været bedst at mødes med hende første gang på neutral grund, men min nye mor var af den fejlagtige opfattelse, at jeg (den underdanige) skulle have fordel af “hjemmebane”.

 

I weekenden har jeg mødt Lasse og Signe (jydernes søn og svigerdatter), og de faldt også pladask for mig. Jeg kom også til at kravle lidt i seng til dem, det var så fristende.

Senere tog vi til stranden for at gå tur, det var koldt, men rigtigt dejligt alligevel.

 

Jeg har det rigtig godt, og har fået mere sul på kroppen. Jeg sætter stor pris på at få lidt lækkeri sammen med mit hundemad. I dag fik jeg lidt dyreryg, man er vel en fin jagthund.

Jeg går mange ture med min mor og far. Min far er på arbejde i aften, så jeg skulle ud at gå med min mor. Jeg skulle dog overtales til lidt, da jeg opdagede, at det sneede kraftigt.

 

Jyderne er så småt gået i gang med at lære mig at være alene hjemme. Det sker ved, at min far henter posten i postkassen, og i aften gik min mor lige over til genboen for at betale til en gave.

Jeg er kun alene få minutter ad gangen, og får megen ros, når de er tilbage. Jyderne og jeg er blevet meget knyttet til hinanden, og de fortæller hver dag hinanden om, hvor fantastisk en hund, jeg er.

 

Min nye mor beder mig spørge dig om en ting, og du må endelig bare sige nej, hvis du ikke synes, at det er en god ide.

Sagen er den, at John, som var med oppe hos jer for at se mig, bliver 50 år den 19. maj. Inden mine forældre fik mig med hjem, havde de bestilt færgebilletter og overnatning fra den 18. til den 20 maj på Køge Vandrerhjem, hvor de ikke vil have besøg af hunde.

Må jeg være hos Jer ? (selvfølgelig mod betaling). Jydernes gamle hund Bine blev passet hos Rositas forældre, Stine og Morten, men min mor vil helst undgå det med mig, medmindre jeg og Rosita er blevet bedsteveninder til den tid.

 

Jeg skal forresten på ferie i uge 16. Vi skal i sommerhus ved Frederikshavn, og glæder os alle tre rigtig meget.

Gid de så vil lade mig jagte måger hele ugen, nå vi får se.

 

Jeg håber, at det går bedre med min gamle fars ben, og at du klarer skærene med at passe ham op, for du har vel ikke fundet nogle til at overtage pasningen af ham.

 

Vil du hilse alle fra mig – både de tobenede og dem med fire.

 

Masser af kærlige hundekram fra

Tikki


D. 17.03.13

Vi har haft hvalpetræf for kuld 1, vi havde besøg af Karla, Ozzy og Adolf og selvfølgelig Taco. Tikki er jo lige rejst og Saxo var på ferie, men dem ser vi næste år:-) Tak til Kirsten for hendes superskønne æblekage:-)

15.03.13


Nyt fra Tikki


Hej Mor Lisbet!

 

Hvad synes du om min herskabelige seng?

 

Her mangler der ikke noget, dagene går med træning og leg, så jeg næsten var slidt op til gravhund. Jo det kræver sin hund. Min nye far kræver jo noget af mig, så jeg trænger til hvile og søvn.

 

Så nu siger jeg godnat, med mange  rubassekrammer.

 

Kærlig hilsen.

 

Tikki.


D. 12.03.13


Så er Taco startet til genoptræning efter sin korsbåndsoperation. Han skal i waterwalk 3 gange om ugen, de næste par måneder, der ud over blev vi instrueret i nogle øvelser vi skal lave med ham hjemme. Taco var temmelig uimponeret af waterwalken og fandt hurtig ud ag at hvis man stillede sig på kanterne behøvede man ikke at gå:-)

11.03.13


Pluto og Laika har været i hundeskoven og lege

10.03.13


Zig-Zag sender en hilsen og fortæller at han elsker blæsevejr på stranden, så kan man kaste ting op i luften og jage dem:)


D. 10.03.13 - Nyt fra TikkiKære Mor Lisbet

 

Jeg er ked af at høre om min gamle fars ben. Det var da et skrækkeligt uheldigt for jer alle, jeg håber, at det snart bliver bedre med smerterne.

 

I torsdags var jeg alene med min nye mor for første gang. Det passede mig dårligt, at min far tog afsted uden mig. Først for jeg hvileløst og pibende rundt med min mor i hælene, mens hun bedyrede, at jeg ikke var alene hjemme, og ikke behøvede at tage sådan på vej.

Nå, da jeg havde protesteret færdig, faldt jeg til ro og vi hyggede os gevaldigt.

 

I går tog vi til stranden, min mor gik for at samle rav, og jeg skulle have noget motion.

 

Mens min mor samlede rav, opdagede hun en ruhår pile rundt efter måger med mindst 160 km i timen. Ind i mellem var den kun en lille prik i det fjerne, nærmest halvvejs i Sverige. Hun var bange for, at det var mig, der var rendt fra min far, så hun forsøgte at indfange den. Hun piskede af sted, og da hun helt havde mistet pusten, kom hundens ejere og hentede den, mens de kiggede mistænsomt på min mor. Hun fik lidt røde ører.

Det var selvfølgelig ikke mig, jeg legede oppe ved parkeringspladsen med min bold sammen med far.

 

I aftes skulle vi have gæster til at spise, det var Stine, Morten og Marcus på 2 år. Desuden skulle jeg præsenteres for deres schæferhund Rosita på 8 år. Min far og mor passer hende ofte, og hun føler sig hjemme her i huset.

 

Alle fire stod klar til at gribe ind, hvis hun skulle forulempe mig, hvad de dog ikke på nogen måde forventede, men bare for en sikkerheds skyld.

Vi snuste til hinanden, det gik umiddelbart fint og alle åndede lettet op. Det skulle dog vise sig at være for tidligt, for Rosita tillod sig den frækhed at gå hen, og ville ligge sig på MIN pude. Så var det jeg så rødt, og for på hende, så hendes hvide pels føg rundt i stuen.

 

Mine mennesker blev ganske forskrækkede, det havde de bestemt ikke ventet fra min side. Jeg havde helt glemt at fortælle, at jeg havde smidt en stor del af min underdanighed overbords mellem Sjælland og Jylland sidste søndag.

Da de havde spist, og min mor gik i bryggerset for at lave mad til mig, var den gal igen. Rosita skulle også have mad, og selvom vi ikke skulle spise sammen, fik hun lige stukket snuden ud i bryggerset. Endnu en gang blev jeg gal i skralden, og så mit snit til at fare på hende. Vi trillede rundt i køkkenet, mens alle forsøgte at skille os ad, og Marcus hylede af skræk. Jeg løb af med sejren, for jeg bed hende i kinden, så hun blødte.

 

Mine mennesker var slet ikke glade for min opførsel, og fortalte mig, at vi begge skulle kunne være her uden ballade. Så det vil de arbejde på i den kommende uge. Vi skal lukkes ud i haven sammen, og få lært at begå os sammen. Det er meget VIGTIGT, siger de, og de kan slet ikke holde ud at tænke på konsekvensen, hvis ikke det lykkedes. For min mor, far og jeg er blevet så glade for hinanden, og viser hinanden det på mange måder.

 

Når vi tre er alene, opfører jeg mig pænt, tigger ikke ved bordet, men ligger pænt på puden, mens de spiser, og springer ikke længere så tit op i sengen.

 

Også masser af rubassekram fra

Tikki.

 

PS Jyderne beder mig hilse mange gange.
08.03.13


Så har Kuld 2 fødselsdag, stort tillykke med de 2 år til Kato, Siff, Samson, Black Diva, Tess, Toya og også til lille Boss. Boss får en ekstra løbetur på de evige grønne enge sammen med far Charly og alle de guffer han kan spise.

06.03.13


Nyt fra Tikki:

 

Kære Mor Lisbet

 

Så er der nyt fra mig igen.

 

Det er en hård opgave, jeg er sat på med hensyn til opdragelsen af de to jyder.

Jeg har en klagesang til dig. De udviser ingen forståelse for en sød hunds behov for at slænge sig i dobbeltsengen og i sofaerne.

 

Jeg sover i soveværelset hos dem om natten, og de mener, at det skal være på min pude. Det er jeg absolut ikke enig i, så da min nye far skulle på toilet den den første nat, sprang jeg fluks op og overtog hans plads.

 

Han gloede måbende på mig, da han kom tilbage, og min nye mor spruttede af grin under dynen, for jeg havde anbragt mig med hovedet på hovedpuden, og benene lige i vejret.

Nå men den gik ikke, og jeg måtte ned på puden igen. Samme resultat blev det i går, da jeg igen frekventerede dobbeltsengen og sofaen. Jeg overgiver mig ikke så let, så vi må se, hvem der vinder kampen.

Bortset fra det, er jeg fuldstændig rolig om natten og sover godt.

 

Jeg er ved at lære at holde snuden og poterne fra bordet, og det går også fint. Der har heller ikke været Drømmekage på bordet siden i søndags.

 

Min nye far og jeg går mange ture, endda uden snor, når vi går på markvejene. Det går rigtig godt, og jeg får megen ros for, hvor god jeg er til at apportere.

Han har rumsteret i haven de sidste par dage, og da er jeg sprunget i bilen og set på, når jeg er blevet træt af at jagte solsorte i haven.

 

Jeg har fået noget legetøj, hilst på naboerne, og været med ham på arbejde, så jeg oplever faktisk en del.

 

Mine nye forældre beder mig hilse mange gange. Vi håber alle tre, at det går godt hos jer, også med min gamle fars ben.

 

Masser af varme hundehilsner

Tikki.

 

 

05.03.13


Så er der hilsen fra Messi:

 

Hej alle sammen :)

 

Vi syntes bare lige, at vi vil fortælle hvor glade, vi er for Messi. Han er en pragtfuld hund fuld af sjov og ballade, han ved lige, hvordan han skal fedte sig ind hos de 2 ”store” hunde. Dvs. han er næsten lige så stor som vores brune hanlab, men han er også en lille model. Messi er næsten renlig nu og har overstået sit hvalpekursus, han starter op på kursus for unghunde på næste tirsdag, så han bliver en dygtig dreng. Erling overvejer stærkt, om de alligevel skal starte på jagtkursus, for vi kan jo se,  han har næse for jagt af fugle, mus osv. Han lærer det lynhurtigt af Chili, hun er en dygtig lærerinde! Så vi elsker den lille frækkert og han stortrives i sit nye hjem.

 

Hilsen fra hele familien:)

05.03.13


Pluto, Laika og Zig-Zag har gået et koteletslæb i dag!! Jeg havde ikke fået taget blod op (har lidt meget om ørene nu hvor Allan ligger med brækket ankel) så i mangel af bedre, tog vi en stegt kotelet fra dagen før som vi så trak et slæb med, vapperne var vilde med det og gik et rigtig fint slæb:-)

04.03.13


Tikki er flyttet til Randers, hvor hun nu bor hos Ib og Annette. Tikki havde brug for et sted med mere ro, hvor hun ikke hele tiden skulle behage alt og alle og i stedet kan slappe af og blive forkælet.

 

Der er kommet denne hilsen fra Tikki:

 

 

Kære mor Lisbeth

 

Nu vil jeg berette om min første dag hjemmefra.

Jeg klarede rejsen i stiv forben, dog peb jeg et par gange undervejs til Odden.

Inden vi nåede færgen, gjorde vi ophold, hvor jeg var lidt ængstelig og rystede en smule.

 

Vi gik alle tre en tur, hvorefter vi spiste frokost – ja, jeg fik også et par bidder sandwich. Det var åbenbart lige hvad jeg trængte til, for mit humør steg adskillelige grader, og jeg nød overfarten med logrende hale.

Vi fandt en dejlig plads, og der var meget at se på. Jeg blev så lidt træt og nuppede en lur.

 

Da vi nåede frem, undersøgte jeg mit nye hjem grundigt, og godkendte straks den hundepude, jeg blev tilbudt.

 

Så var det tid til en travetur. Da vi kom hjem, var der aftensmad, og mine nye mennesker beværtede mig godt. Jeg fik min sædvanlige portion hundemad, og en rugbrød med leverpostej blev det også til - i dagens anledning.

 

Dernæst kom der familiemedlemmer på besøg for at hilse på mig. Vi fattede straks sympati for hinanden – dejligt. De drak kaffe og spiste kage, men “glemte” at tilbyde mig.

 

Det klarede jeg dog helt selv, for mens de nye mennesker fulgte gæsterne ud, var det som om, at Drømmekagen fra Brovst lettede sig fra bordet og havnede i gabet på mig. Mine nye mennesker sagde fy og føj, og var så nederdrægtige at tage den fra mig.

Nå, men jeg havde da nået at spise fyldet ovenpå, den slags bør indgå i enhver hundemenu. (Mon jeg kan lære dem det).

 

Jeg har været ude at gå tur igen, og det er snart sengetid. Jeg trænger vist også til at sove, for det har været en begivenhedsrig dag for et hundehoved.

 

Jeg er glad, og ser frem til at finde på nye skarnstreger i morgen.

 

Kærlig hilsen fra

Tikki

 

 

02.03.13


Lise Lotte og Black Diva har været på markprøve i Stenlille i dag, hvor de vandt en 2. præmie og Lotte fik pokalen for bedste hundefører - Kæmpe stort tillykke til dem begge

 

25.02.13


Tina keder sig og det går ud over stakkels Zig-Zag, den stakkel

 

24.02.13


Becca svømmer stadig hver uge og det går da fremad, selvom hun stadig ikke går frivilligt i:)

20.02.13


Så fik Laika lige sneget sig med på arbejde:-)

 

19.02.13

Så var det Tikki og Lisbet's tur til afsluttende lydighedsprøve, vi har jo ikke været der de sidste 3 gange da Tikki har været i løbetid, men Tikki klarede det fint og sluttede som nr. 5 med 47 ud af 50 mulige. Det højeste der blev givet var 49. Jeg var selv skyld i de 2 af de mistede point og det sidste mistede vi da dommeren sagde ja tak, og Tikki "artigt" lagde dummyen:)

18.02.13


Jimmy weekendhygger med drengene, Saxo og Chester

Toya og Allan har været på marktræning i Vallensbæk hele dagen, det var en blandet fornøjelse:( 1. slip gik godt, god stil, god fart osv.:) 2. slip løb hun kort efter råvildt, blev dækket af og fortsatte slippet, 3. slip gik det galt, her tog hun en meget, meget lang tur og var ikke ude mere:(


17.02.13


Diva's "storebror" er hjemme på weekend fra militæret og de har vist savnet hinanden:)

 

15.02.13

Vi har desværre mistet Boss efter en voldsom påkørsel, hvor han blev svært kvæstet, der var ingen anden udvej end aflivning.

 

Boss blev kun 1 år, 11 måneder og 7 dage og han vil blive dybt savnet.

 

06.02.13


Så har der været afsluttende lydighedsprøve og både Diva og Toya klarede det flot, ud af 50 mulige point fik Diva 49 (blev urolig da Lotte trådte hende over tæerne) og Allan og Toya klarede det til UG, fik 50 point og blev 3. vinder, da der var to andre med 50 point der var yngre, superflot og stort til tillykke til dem alle fire:)

 

03.02.13


Lukas's familie har sendt en hilsen, hun skriver:

Hermed et par billeder fra Lukas første dage hos os. Det er svært at få taget et billede hvor alle hundene er med - de farer rundt i alle retninger!

Det går fint. Han er en dejlig hund med et super temperament. Han har leget godt med Leo. Svip og Sally gider ikke en hundehvalp, men de har da opført sig ordentligt.

Han klarer alle udfordringer fint. Har mødt heste, gæster, høns og gået tur, kørt bil og besøgt en gård med mange heste og flere hunde. Han tog straks stand da han sø vores høns!

Vi er meget glade for ham!

01.02.13


En sorgens dag...


Vi har i dag måtte tage afsked med verdens dejligste Ruhår, Charly, han blev 10 år, 3 mdr. og 29 dage gammel og hvor vil vi savne ham. Han blev sløj i går aftes og havde det rigtig skidt til morgen med blodig afføring, opkast og ingen appetit, jeg kontaktede dyrlægen og kl. 09.25 rejste Charly til stedet med de evig grønne rapsmarker / roemarker med masser af vildt som må jages året rundt. Vi vil virkelig savne vores dejlige rare, rolige, omgængelige familiehund og vores fantastisk dygtige jagthund, der udførte sine opgaver helt perfekt. Vi kan ikke sige tak nok og Charly vil for altid være i vore hjerter. Guskelov vi kan se han lever videre i alle de dejlige vapper han nåede at lave:)

samme dag blev lille Charlie, som nu hedder Lukas, afleveret hos sin nye familie i Frederiksværk, hvor han blev modtaget med glæde af sin nye familie. Han var først med på kontoret og det var nemt:)

 

27.01.13


Så er Becca og jeg meget trætte, vi har været på lydighedskursus med en masse schäfere og blev undervist af Martin Knudsen, en meget dygtig hundemand, det var enormt koldt og meget blæsende, men supergodt

24.01.13

 


Hilsen fra Chester hygger ved sin brændeovn

21.01.13


Becca har i dag været hos dyrlægen og fået opereret resterne af en negl væk på venste forpote og har nu fin forbinding på;( Jeg tog hende med på jagt i går sammen med Tikki, det var min sidste jagt i denne sæson og det passede jo fint Becca lige kunne nå med, men en for lang negl var ikke heldigt, så kan jeg lære det. Hun gjorde i øvrigt et super arbejde og det kunne ikke mærkes hun kom lige fra barsel:) Så nu er hun installeret fast indenfor. Samtidig er Tikki nu også startet løbetid, så hun er flyttet ind på kontoret:) Det er anden gang Toya og Tikki er i løbetid næsten samtidig, det er fint, så er det overstået.

 

 

 

20.01.13


Zig-Zag er blevet forelsket, skriver hans mor

 

     


 

                                                                        Chester og Saxo sover i ske

 

Der er også kommet hilsen fra Messi, det går rigtig godt med ham, han er startet til træning og klarer kørerturene bedre og bedre:)

Charlie hygger i sit nye hjem sammen med Lesley Lab

13.01.13


Hundesvømning igen, denne gang prøvede Laika også at komme i, hun var noget så cute i den lille svømmevest:)

Zig-Zag synes ænder er nogle forbandet ækle små tingester:

10.01.13


Så har vi hentet Taco hjem efter korsbåndsoperation, operationen er gået godt og vi håber så bare at han bliver tip-top i orden igen. Når såret er helet skal han starte genoptræning i en water-walker.


06.01.13


Så havde vi nogle af vapperne samlet til revaccinering, det tog de i stiv arm og var glde for at se hinanden.

Lille Charlie er flyttet op til Brian i Helsinge, hvor han skal bo til vi finder et dejligt hjem til ham.

Chester er i dag rejst til sin storebror Saxo i Næstved hvor han får en dejlig legekammerat i labradortæven Sif, som han ligger med her:


Becca er startet til hundesvømning så hun kan komme i form igen, det er hun ikke vild med, der er jo intet at få på vingerne og intet at apporterer, så hvad skal man der?

05.01.13


Så kom Toya i løbetid, måske derfor hun har været lidt alternativ på det sidste:)

02.01.13


Zig-Zag har gjort sin entre - kravlet på sofaborden og tisset på en puf, nye ejere kan hurtig ødelægge en hund :)

Leffe har sendt dette billede af hende og Soffi, Leffes far skriver at stuetræningen går god - Leffe kan næsten selv komme op og ned af sofaen:)D. 01.01


Så blev Leffe sendt afsted til Esrum og Zig-Zag drog til Glostrup

 

 

Tala's mor skiver hjemturen gik godt og Tala er allerede faldet godt til, er glad for børn, heste og deres anden hund Max

Messi's familie fortæller at det går rigtig godt med Messi, eneste minus er at han bliver køresyg, så det arbejder de med, men ellers en dejlig, glad og frisk hund