2011
Toya leger med Bambi
Kuld 1

ÅÅrets gang 2011

 

 

 

D. 31.12.11

Så nåede vi årets sidste dag og samtidig også kuld 1's 2 års fødselsdag:)

Tillykke til Adolf, Karla, Brigs, Tikki, Ozzy, Saxo og Taco

 

Kan I huske dem:)
*


 

 

************************************************************

 


Rigtig glædelig jul til alle

 

************************************************************

 

D. 05.12.11

Så starter Toya til lydighedstræning i ridehallen i Kildebrønde, denne gang med Allan som fører. Det bliver spændende.

 

 

D. 29.11.11

Så sluttede træningen i Roskilde, øv - det har været super lærerigt og vi er virkelig rykket, altså bortset fra Toya stadig ikke kan slippes.

 

 

D. 04.10.11

Så er vi startet til lydighed i Roskilde, med både Taco, Tikki og Toya, på henholdsvis øvet og begynder:) Jeg går først med Tikki og så med Toya.Tikki er så nem og det er Toya også...så kænge hun har snor på:)

 

 

D. 22.09.11

Så er Boss netop blevet hentet efter at have været på ferie i 10 dage. Det er gået over alt forventning, ham og toya har virkelig hygget sig, leget og næsten ikke lavet ballade. Jeg havde slet ikke lyst til at aflevere ham igen:)

 

 

D. 07.09.11

Med udgange af august slutte hvalpemotivationen, det var ærgeligt, det har været super lærerigt og vi fik mange gode værktøjer med videre. Nu er vi så startet op i BJF i stedet og skal gå der de næste 3 lørdage sammen med Tess, Diva og Boss. Toya og jeg glæder os allerede til Oktober hvor vi starter lydighed med alle 6 søskende igen.

 

 

D. 04.09.11

Så har jeg gennemført DKK's Adfærd og håndteringskursus, det var meget spændende og vi skulle udover en masse teori og lave nogle praktiske øvelse, her erfarende jeg bl.a at en ruhåret gravhund er meget lille når man er vant til ruhåret hønsehund;)

 

 

D. 02.09.11

Vi arbejder ihærdigt på at få Toya's dækfløjte til at virke, i øjeblikket hvor svalerne flyver lavt henover marken er hun fuldstændig ustyrlig, stikker ørene ned i øregangen og løber solen sort på jagt efter de svaler som hun er sikker på at fange lige om ... aldrig! Hun har indtil nu altid været inde om dagen uden at lave ulykker, meen nu.. er vi er nok liiige nødt til nu at ødelægge en enkelt ting eller to hver dag (gulvtæppe, ledning, papkasse) ellers tror mor bare man har sovet hele dagen, så i øjeblikket er hun enten i hundegård med Becca eller med mig på arbejde, det kan hun godt finde ud af, der ligger hun bare i sin kurv og sover hele dagen.

 

 

D. 10.08.11

Hele kuld 2 er startet til DRK's hvalpemotivation i Roskilde, derudover er der 3 "fremmede" hunde på holdet, hvilket er tydeligt at se når de leger, de syv søskende finder hurtigt sammen. Det er supr at træne med dem allesammen, se dem og følge deres udvikling.

 

 

D. 02.08.11

Så har vi været til FM i Herning i skydning og havde taget Toya, Taco og Charly med. Det var spændene at se hvordan Toya ville reagere på at stå bundet i 5 dage, bestemt ikke noget hun er vant til, men ikke noget problem, specielt ikke da brormand Boss dukkede op aftenen efter og til begge fornøjelse blev sat i snor ved samme træ, for så kunne man rigtig mosle, de havde virkelig fornøjelse af hinanden, legede for fuld skrue og var fænomenale til at vikle sig selv ud og når de så blev trætte på nogenlunde samme tid så snorksov de, det var virkelig en fornøjelse.

 

 

D.18.06.11

Ozzy har været på udstillig i Valby og fået Very Good i mellemklassen, godt gået Ozzy og Bjarne - Tillykke

 

Se billeder under galleri

 

 

D. 09.06.11

Så startede vi også på et apporteringshold i Holbæk, nu skal der bare apporteres:) Med på holdet er udover Taco og Tikki også Ozzy og Saxo.

 

 

D. 29.05.11

Så har de fleste af hvalpene fra kuld 2 været på besøg, de var glade for at komme hjem:) og Becca og vi andre var meget glade for at se dem, tak for det. Alle blev vaccineret og tjekket igennem og alle var meget fine. Vi manglede kun Kato, ham (og Henning og Lene) håber vi at se snart:)

 

 

D. 18.05.11

Så er vi startet apporteringstræning med Taco og Tikki, denne gang i Vallensbæk jagtforening

 

 

D. 09.05.11

Siff er taget afsted i dag, så nu blev her godt nok stille, Toya går stille rundt og kigger efter dem alle:)

 

 

D. 08.05.11

Taco har igen været på udstilling og fået VG, Tillykke

 

 

D. 05.05.11

Black Diva og Samsom er rejst.

 

 

D. 03.05.11

Så er de første tre hvalpe rejst, Tess, Kato og Boss. Vi ønsker jer tillykke med jeres dejlige hvalp, må I få mange gode timer sammen

 

 

D. 09.04.11

Så har Tikki været på sin første markprøve, det gik rigtig godt, hun gik fint og fik god kritik, selv hare kunne jeg holde hende for:) Desværre kom vi ikke for fugl, men da alt andet havde været i orden, fik vi IFF, dejligt.

 

 

D. 08.03.11

Becca har født, det blev til 7 hvalpe, 3 drenge og 4 piger

 

 

D. 03.03.11

Der er nye billeder af Becca på hvalpesiden, hun er ved at være noget besværet og vi glæder os til det sker:)

 

 

D. 28.02.11

Tikki og Taco har været afsted på ruhårsklubbens årlige trænings-weekend for quinder:) Det var en god tur. Da det kun er quinder der må deltage havde vi lokket Majbritt til at tage Taco. Taco og Tikki var på hver deres hold, hvliket sikkert var meget sundt for dem. Majbritt, som ellers har Labrador, havde en dejlig weekend sammen med Taco. Hvor hun især fandt at marktræning og schweisstræning meget spændende. Tikki og jeg hyggede også meget, vi forstyrrede ikke noget særligt, lærte en masse på mark og til apportering og prøvede at gå schweissspor for første gang. Det gik helt vildt godt. Vi glemte endda at afmærke startstedet ordentlig, så sporet var bare lige på. Hun var lidt tøvende i starten som om hun lige skulle finde ud af hvad det gik ud på, det fandt hun ud af og så afsted i pænt roligt tempo lige frem til kloven for enden af sporet. Ræv er hun ikke så interesseret i, så det skal trænes ellers gik alt fint. Dejlig weekend og to meget trætte hunde søndag aften og mandag.

 

 

D. 22.02.11

Så kom Tikki i løbetid for første gang og vi måtte blive hjemme fra træning i aften. Jeg kan ikke finde ud af om hun ikke rigtig kan holde sig selv ren, men hun bløder ihvertfald meget. Jeg har drøftet med Tanja om hvad vi gør i weekende hvor vi skal på Q-ruhårsweekend, vi blev enige om at jeg ihvertfald kommer og så tager vi den derfra.

 

 

D. 20.02.11

Det har været en weekend fyldt med træning. Lørdag var Tikki og Taco

til marktræning ved Vallensbæk, dejlig dag og skønt vejr. Tikki gik i flot stil. Jeg overtog Taco og løb med ham ud i slippende og det hjalp gevaldigt på interessen, han gik faktisk fint og begyndte at løbe længere ud og tage nogle fine slag. Søndag da Allan førte ham igen, var der mærkbar forskel. Tikki derimod tog sig en lang løbetur, vi gik på hver sin side af noget kvas og ledte efter fugl, da der pludselig springer et dyr, Tikki farer afsted og mig efter, jeg kan sige at hun driver med hals og jeg med fløjte:)  Hun vendte dog rimelig hurtigt tilbage.

 

 

D. 17.02.11

Vi sluttede vores onsdagstræning i går med en lydighedsprøve, det gik ok, Taco blev nr. 8 med 42 point ud af 50 og Tikke nr. 6 med 45, hun kom til at følge med da jeg satte hende af:) Dumt af mig, jeg skulle bare have dækket hende eller måske endnu bedre, trænet lidt i den forgangne uge, men jeg har flækket en tand og efterfølgende fået den opereret ud så jeg har ikke været helt på toppen:) så min fejl og ikke hundens:)

 

 

D. 07.02.11

Vi har været til marktræning med Tikki og Taco. Det var en dejlig dag. Lydighedsmæssigt var de begge helt i top, Tikki gik rigtig flot og brugte vinden rigtigt og var nem at føre, Taco vidste ikke helt hvad han egentlig skulle på marken, ville gerne i kontakt med de andre hunde, men var meget nem at kalde hjem, han skal nu nok komme igang, det er helt normalt at tæverne vågner tidligere end hannerne.

 

 

D. 25.01.11

Der burde ikke være nogen tvivl om at Becca er drægtig, hun er helt vildt sulten hele tiden og er da også allerede blevet bredere:)

 

 

D. 16.01.11

Har været på DKK's basiskursus så nu er vejen banet til at jeg kan tage deres adfærds- og håndteringskursus senere på året.

Vi træner ihærdigt med Tikki og Taco og det går supergodt, de er dejlig nemme at arbejde med.

 

D. 11.01.11

Så er vi også startet til hundetræning i Roskilde, så vi nu går to gange om ugen (det bliver rigtig godt til februar når vi starter marktræning også)

 

D. 05.01.11

Har været hos dyrlægen og få HD fotograferet børnene, de så rigtig godt ud, så nu er Becca parret og vi venter forhåbentlig hvalpe til marts:)

Tess's apportering går fint