2010
Tikki og Taco

Årets gang 2010

 

 

 

D. 31.12.10

Så er kuld 1 blevet 1 år gamle, det gik hurtigt:) Tillykke til "mine"  skønne vapser, som jeg får så mange positve tilbagemeldiger på, hvor er det skønt at alle er glade for deres hvalp og at det går rigtig godt med dem og deres nye familer.

 

 

D. 27.12.10

Så er Becca startet løbetid så....... nu håber vi det lykkes igen, hun er også kun to måneder senere på den end jeg havde regnet med, men årstiden er nok lidt bedre. Der kan følges med i dette på hvalpedagbogen tryk her

 

 

D. 21.12.10

Julehilsen fra Adolf, tak
 


 

 

 

 

D. 10.12.10

Alle hunde er flyttet indendørs, det er simpelthen for koldt udenfor, det synes de er hyggeligt:)

 

 

D. 02.12.10

Så er hundebørnene startet til lydighed i Kildebrønde, det er mægtigt at komme ud mellem fremmede hunde.

 

 

D.25.11.10

Taco kom også igang med hosteriet, men det blev ikke til så meget og er overstået igen nu.

 

 

D.14.11.10

Tikki og Becca er begyndt at hoste så vi har aflyst vores hundetræning, har en idé om at det er kennelhoste.

 

 

D. 10.11.10

 

Så har vi været afsted for anden gang til lydighedtræning for unghunde i København, det er noget spændende med alle de nye og fremmede hunde, de er nysgerrige og vil meget gerne hilse og alligevel er det lidt farligt:)

 

D. 19.09.10

Så har Taco og Tikki været på deres første udstilling og det var en succes:)

De fik begge SL (særdeles lovende) blev begge 1. vinder i deres klasse og Taco blev bedste hvalp:)

 

 

D. 07.07.10

Så har Becca, Tikki, Magnus og jeg været en tur til Jægerspris og spise is og bade med hundene. Det var sjovt, Tikki og Becca for rundt og Tikki havde ihverfald ingen problemer med at gå i vand. Måger, tang og sten skulle følges og smages og det var to meget trætte hunde der kom hjem bagefter.

Der er billeder af det under galleri på forsiden.

 

 

D. 29.06.10

Så havde vi sidste træning inden sommerferien og sluttede med en lille prøve og alle hunde kom igennem. Vi blev indprentet fra vores strenge instruktør at vi skulle træne hele sommerferien og være klar til opstart til august. Vi skal have lydigheden 100% på plads så vi kan gå igang med apporteringen.

 

 

D. 14.06.10

Vi kørte til Ballerup i lørdags, der var apporteringsprøve og vi mente det ville være godt for Tikki og Taco at komme lidt ud. Efter at være noget reserveret overfor de fremmede hunde i starten var det et fint sted at være. De var afslappede og rolige og fuldstændig ligeglade med at der blev skudt. Dejligt.

 

 

D. 10.06.10

Det går supergodt med vores hundebørn, de er dygtige og lærenemme. Tikki er slet ikke så sej som vi egentlig troede til at starte med, jeg skal ikke hæve stemmen ret meget før hun ved den er gal. Taco er lidt sejere, men stadig meget lærenem. De er meget harmoniske og hygger sig med far og mor og med hinanden.

 

 

D. 24.04.10

Vi er startet op med hundetræning herhjemme sammen med Adolf, Ozzy og Saxo med Gitte som træner. Se masser af billeder under galleri

 

 

D. 22.04.10

Så sluttede hvalpemotivationen i BJF, der ligger billeder under galleri

 

 

D. 07.04.10

Taco havde fået en kæmpebyld ved halsen, det lignede at man havde syet en bold lidt større end en tennisbold ind under huden, ned til dyrlægen som skar hul på den, der var meget materie i og så på skrap pennicilin i to uger. Han er et lille skvat, han kan helelr ikke tåle at køre bil, der brækker han sig efter 10 min:) men det skal han nu nok lære.

 

 

D. 28.03.10

Så var der hvalpetræf i går, dvs Karla, Saxo, Ozzy, Taco og Tikki var samlet for at blive tjekket og vaccineret. Adolf måtte melde afbud pga en lammefødsel:) Det var skægt at se dem igen, især Karla som vi ikke havde set siden aflevering. De var alle superfine og rigtig dygtige. De var hurtige til at finde hinanden igen og for rundt og hyggede. Becca var også helt på toppen og det var tydeligt at se hun kunne kende dem.

 

 

D. 25.03.10

Taco og Tikki startede hvalpemotivation i BJF i går og det var noget af en oplevelse. Køretur langt væk og hilse på mange fremmede hunde. De sov hele vejen hjem og resten af aftenen.

 

 

D. 03.03.10

Her til aften har Saxo været på besøg, det var dejligt at se ham igen, han er stadig størst. De var alle glade for at se hinanden. Sidste weekend var Becca og jeg på den årlige Q-ruhårsweekend, det var supergodt og Becca nød at have sin mor for sig selv og selv om man ikke er i form blev det da lige til en enkelt løber på fod af råvildt.

 

 

D. 25.02.10

Så blev alle vapser afleveret til deres nye familier. Karla blev hentet som den første kl 08.00, derefter Brigs, Adolf, Ozzy og kl 18 rejste Saxo. Der var noget tomt da Tikki og Taco blev puttet om aftenen.

Taco
Becca
Tikki og Taco
Pernille har fundet Tikki og Ozzy