2007

Årets gang 2007

 

 

 

D. 31/12-07


Har været på jagt de sidste tre dage, den ene dag i Stenskoven - hele dagen, arbejdede fint og var dygtig, de to andre dage var det bare et par småjagter, men fik apporteret en enkelt fasan. Har lige opdaget Becca er blevet storesøster, hendes mor har fået et kuld på 10 hvalpe med samme far igen.


 


D. 16/12-07


I går var vi så på sidste jagt på Catrineholm for i år, der blev ikke skudt så meget, men en enkelt fasan fik hun da hentet.


 


D. 14/12-07


Vi tog en lille andejagt herhjemme, det gik ok, men Becca ville ikke rigtig ud i vandet, når maven blev våd kom hun ind igen, så vi skal have øvet lidt mere svømmeri.


 


D. 7/12-07


Vi har tilmeldt os til lydigheds- mark- og apporteringstræning i BJF. Nu skal den have en skalle, vi skal gerne afslutte med et par prøver sidst på foråret. Karim skal også med så kan vi hjemmetræne sammen med ham.


 


D. 5/12-07


Vi startede op til lydighedstræning i går nede i Greve, det gik vældig fint. Når man har gået i et halvt år og trænet for sig selv er det spændede at komme ud og se om man egentlig har fået noget ud af det og det har jeg, hun adlyder fint og er rigtig dygtig. Selvfølgelig har vi lidt smuttere ind i mellem, man er jo stadig ung, men hun er stort set dækfast, det er kun når de andre tumler for meget rundt, så kan hun ikke lade være med at følge med.


 


D. 4/12-07


Har i dag lavet et hareslæb, satte Becca på sporet, ingen tøven, fulgte sporet snorlige fandt haren, blev lidt forskrækket over hvad det var, men apporterede den hurtigt og selv om den var tung, bar hun den stolt hele vejen hjem.


 


D. 30/11-07


Har fået hendes HD og AA. Hun er 00 i begge albuer, A i venstre hofte og B i højre.


 


D. 24/11-07


Gik et schweissspor på 300 m / 3 timer, ingen problemer, næsen i jorden og kun en afstikker på et par meter, men da vi kom til enden af sporet havde ræven ædt hendes præmie! Har fået lov at træne i naboens skov, så nu skal vi rigtig i gang.


 


D. 20/11-07


Dyrlægen ringede, både Becca og Charly er Von Willebrandt fri, det var lækkert, har ikke fået HD endnu.


 


D. 19/11-07


Becca tog stand over for en af kattene, men blev dækket af og blev liggende, vi kan jo ikke rejse en kat:o)


 


D. 18/11-07


Becca har været meget stille og rolig i dag, vi tog på jagt og lod hende blive hjemme så hun kunne nå at kapere alt fra i går.


 


D. 17/11-07


Becca er som sædvanlig med mig på jagt, hun plejer at ligge i bilen imens vi går på jagt, men leger med de andre hunde i pauserne. I dag blev vi enige om at tage hende med og se hvordan det ville gå. Det gik så bare superfantastisk. Hun apporterede 9 fasaner, greb den ene i munden, hun tog stand og gjorde et godt arbejde med at drive og sluttede af med at tage fært af en anskudt kok, følge den 300 m og komme hjem med den. Hun fik så meget ros og alle synes hun var rigtig dygtig og især når hun kun er et år. Jeg var pavestolt og kunne have svævet hjem:o) Becca var meget træt da vi kom hjem.


 


D. 15/11-07


Becca og Karim bliver luftet samtidig hjemme på stubmarken, det går også over alt forventning.


 


D. 14/11-07


Vi har i dag introduceret Karim og Becca for hinanden. Vi kørte ud i en hundeskov i nærheden og slap dem løs, det gik rigtig fint. Becca synes det er et fint stykke legetøj vi har købt til hende:o) De var mægtig glade begge to og for rundt i skoven så alle bladene fløj.


 


D. 07/11-07


Becca har i dag været hos dyrlægen for at få lavet en VW-test samt røgnten af hofter og albuer til brug for hd og ad bestemmelse.


 


D. 29/10-07


Så kom Becca rigtig på jagt:o) Vi var med i Stenskoven hvor jeg gik med Charly og Allan med Becca. Becca fulgte meget Charly og gjorde som ham og var faktisk rimelig dygtig, men fik dog ikke prøvet at apportere noget. Det var en lang dag gennem tæt skov så da vi nåede aften var det for første gang nogensinde lykkedes at køre Becca træt.


 


D. 20/10-07


Becca var igen med på min jagt, dog kun ude i pauserne. Da vi skulle hjem lukkede jeg hende lige ud af bilen og vupti apporterede vi en fasan fra paraden, dygtig hund, den har aldrig haft en fasan i munden før og så henter hun lige den allerflotteste. Ros til Becca:o)


 


D. 13/10-07


Vi har været på jagt herhjemme i roemarken efter agerhøns. Det gik ikke så godt da jeg slap Becca, hun mente der skulle leges og rendte efter de andre hunde, så jeg måtte koble hende igen. Der er lige noget vi skal have trænet meget mere.


 


D. 22/9-07


Becca og jeg har været på vores første rigtige jagter, først på min jagt hvor Becca blev i bilen mens vi skød ænder (jeg skød 1) men var ude i pausen og legede med alle de andre hunde og bagefter var vi gæster på Allans jagt hvor Becca var med i søen sammen med Charly og jage ænder op, hun fangede hurtigt hvad det gik ud på og klarede det okay. Jeg skød en and mere:o)


 


D. 20/9-07


Becca har været med nede i mosen herhjemme og skyde efter ænder, der blev nu ikke skudt så meget, men hun var med og sad sammen med mig den første times tid og gik så hjem sammen med Pernille.


 


D. 13/9-07


Becca har været med på skydebanen i Greve hvor der blev skudt adskillige skud i en times tid mens hun lå i bilen med åben klap - fuldstændig uanfægtet.


 


 


D. 7/9-07


Vi har været til markprøvetræning for unghunde i Tølløse. Becca har ikke prøvet det før og da jeg ankom og så alle de andre var jeg sikker på vi var det forkerte sted, men Becca forstår at gøre sin mor stolt. Vi blev instrueret og gik i gang og Becca opførte sig eksemplarisk, afsøgte på flotteste vis det stykke stubmark hun skulle, adlød kommandoerne og lod de andre hunde være indtil hun fik lov til at lege. Det var bare så superflot. Den ene af deltagerne var den samme som havde lagt spor til sweisstræningen i foråret og han kunne huske Becca som hende unghunden med den supergode næse:o) så vi bliver nødt til at få gjort noget ved det schweisstræning / prøve


 


 


D.5/9-07


Vi har nu øvet dagligt i en times tid meget af tiden med navigering og apportering af gemte duer, det går rigtig flot også når de ligger inde i majsmarken eller oppe i træerne, hun har bare en supernæse.


 


 


D. 27/8 -07


Vi har fået fat i nogle døde tamduer og er begyndt at træne med dem, første gang gemte jeg to af dem på en stubmark og hentede Becca. Med det samme hun kom derop var det tydeligt at se hun havde fært af den ene og fandt den hurtigt, hun var meget stolt og forstod ikke til at starte med at hun skulle finde en mere, men efter lidt tid fandt hun også den, samtidig øver vi navigering, men hun er lidt overivrig, fordi hun ved hun skal finde noget, men det skal nok komme