Allingebjerggaard TacoAllingebjerggaard Taco

DK01043/2010


 

Født: 31.12.2009     Død: 04.02.2014

HD: A,

AD:

OCD: 

Von willebrandt: fri

Højde: 68 cm, vægt 37 kg

 


Far: Charly vom Steinhof

Mor: BeccaTaco


Taco, eller Ferdinand som han også kaldes, er en dejlig rolig  hund, i hvertfald det meste af tiden. Tit når han sidder og kigger, kommer man til at tænke på Disney's Ferdinand, der sidder under sin korkeg og dufter til blomsterne, deraf kælenavnet. Han er meget velafbalanceret og trisser adstadigt afsted med en indre ro. Han er meget lærenem og tingene sidder der ofte første gang. Når han har frikvarter sammen med Tikki på marken er der dog anderledes fart over feltet, så skal der mosles. Han er vild med at bære på alt mulig, har stort set altid et ben, en gren eller hvad han nu finder på sin vej i munden.

 

Taco blev født som den 7. og sidste hvalp i Becca 1. kuld og vejede 500 g.

 

Dommereren udtalelse fra DKK's Udstilling i Ballerup 19.09. 2010,  i Hvalpeklassen hvor han fik SL (særdeles lovende), 1. vinder, samt bedste hvalp.

 

Stor, men proportional og meget elegant stil, bevæger sig flydende og har perfekt hårlag.


Sammen flotte kritik fik han ved udstilling i ÅK.


Han er umådelig rar, dogt vagtsom og ingen skal true hans flok, han trives fint sammen med alle andre hunde og leger forsigtigt med de små når vi har hvalpe.


Taco blev sammen med Charly påkørt under en springtur i februar 2011. Taco bar dog ikke præg af at være skadet, men det viste sig 1,5 år efter, at hans korsbånd var blevet skadet og i den mellemliggende tid havde givet slidskade i ryggen idet Taco selv havde kompenseret for det. Så i januar 2013 blev han opereret og efterfølgende genoptrænet samt  noget kiopraktik for ryggen og er nu fit for fight.


Han er en rigtig god jagthund, med god næse og arbejdslyst. Han har bevaret sit "Ferdinand-sind" og alt hvad han udfører foregår roligt og velovervejet.


Vi har på dybt tragisk vis mistet Taco, som sammen med Pluto, er blevet påkørt af toget og slået ihjel på stedet.


Taco er nu draget til regnbuebroen, hvor han jager og leger på de evige grønne enge, selvfølgelig i et adstadigt tempo og muligvis sidder han ind i mellem under et egetræ og betragter Pluto's vilde leg.


Taco blev kun 4 år, 1 måned,  4 dage, 6 timer og 21 minutter gammel, han vil være dybt, dybt savnet altid


Taco's alt for korte liv endte d. 04.02.2014 kl. 18.01Allan og Taco til marktræning
Taco til apporteringstræning
Lydighedstræning 2010
Formiddagslur på det varme gulv