Allingebjerggaard PlutoAllingebjerggaard Pluto

DK18052/2012


 

Født 03.11.2012       Død: 04.02.2014

HD:   

AD:

OCD:

Von willebrandt: fri

Højde:  cm, vægt  kgFar: Charly vom Steinhof

Mor: Becca


Pluto


Pluto blev født kl. 00.02 som den førstefødte i Becca og Charly's 3. kuld.

 

Han er en glad, frisk sortskimlet dreng med gå på mod og meget lærenem.

 

Navnet Pluto kom sig af at hans lange sorte ører som han nærmest faldt i og tumlede rundt og meget hurtigt reagerede han på navnet så når flokken skulle samles var det bare at råbe på Pluto så kom de alle sammen:)


Pluto er kvik, fræk med gå på lyst, men ikke særlig modig, nem at arbejde med og lærevillig. Han er dog umådelig klodset, så navnet passer rigtig godt.


Allan brækkede anklen da Pluto var 12 uger og de næste 8 uger trænede Lisbet med Pluto og han er derfor lidt en fælleshund.


Pluto elsker at bære og elsker at putte og være sammen, er det med os, så helst på skødet eller i knæhasen og når han er ude med de andre hunde er han helt fortabt når han ikke kan se dem:-)


Han er allerede en dygtig apportør og selv ræv tager han med glæde:-)


Lille Pluto fik aldrig lov at opleve at blive rigtig jagthund, hans eventyrlyst slog ham på tragisk vis ihjel under en springtur hvor han havde lokket Taco med, de blev begge ramt af toget samtidig og var døde på stedet.


Pluto løber nu afsted på de grønne enge, overvåget af brormand, der nok skal passe på ham og der må han så færdiggøre sig som jagthund. Han vil helt sikkert blive god, han var allerede rigtig godt på vej, elskede at apportere og var altid klar.Pluto blev kun 1 år, 3 måneder, 1 dag og 18 timer gammel og han er dybt savnet


Pluto's alt for korte liv endte d. 04.02.2014 kl. 18.01