Kuld 1, 2009

Vores første kuld blev født den sidste dag i året 2009. Der er noget vi hvert år vil fejre med fyrværkeri. Det var en fantastisk oplevelse og alt forløb godt. Vi havde planlagt dette kuld næsten lige siden Becca kom hertil og Charly har tålmodig ventet på hende og affundet sig med alle hendes unoder. Der er ikke den ting hun ikke har kunnet gøre ved ham og han har aldrig sagt fra. Det har Becca så heller aldrig over for ham.

Fødslen gik i gang kl. 06.00 om morgenen og kl. 11.30 midt på dagen var det overstået, det gik stille og roligt, hvalpene kom en af gangen og Becca vidste alt om at føde og have børn. Selve kuldet der bestod af 2 tæver og 5 hanner var et dejligt nemt og flot kuld, da de var 10 dage gamle var alle afsat til gode hjem og de 8 uger forløb stille og roligt og hvalpene blev præget efter alle foreskrifter.

Den dag de blev hentet var en dag med blandede følelser, kede af de forlod os og at det hele var slut, men samtidig dejligt at vide at alt var forløbet godt og det virkede som om vi leverede nogle gode hvalpe, hvor vi havde gjort hvad vi kunne, ud til nogle dejlige familier. Håber I får rigtig meget glæde af "vores" vapser de næste mange år:)