Allan
Allan og Taco til app.træning i HedehuseneAllans far er jæger og Allan er derfor opvokset med jagt og jagthunde. Allans egen jagthund som barn var puddelhunden Sambo. I ungdomsårene var det en sort schäfertæve, Niki.


I 1985 købte Allan sin første ruhårshvalp, Rico, hentet fra en kennel i Slangerup. Træningen var vellykket og den blev alletiders kæmpestore jagthund.  Rico døde i 1996.


Nu skulle der prøves noget nyt, en sort puddelpointer på 8 uger blev indkøbt, det var ikke nogen succes, Djanco, som den blev døbt viste sig at være skudræd, køresyg og umulig at indfange når den skulle til træning. Efter adskillige aflivningstrusler overtog Allans datter Djanco og Allan fandt en ny hund, denne gang en færdigtrænet ruhårshan på 4 år, Felix. Felix var en god jagthund og samtidig en fantastisk familiehund, der ikke kunne drømme om at gøre noget den ikke måtte. Jagtsæsonen 06/07 blev Felix's sidste, han fik et år mere som familiehund og blev aflivet d. 22.02.08.


I mellemtiden havde Allan fået sig en ny færdig jagthund, Charly, på 4 år. En stor sortskimlet pragtfuld rar ruhår. Han kom i nov. 06 og i nov 07 var Karim på 10 måneder også flyttet ind. Karim havde fordressur og Allan kastede sig ud i hundetræningens svære kunst. Karim var en dejlig, kærlig og utrolig glad hund, men med et aktivitetsniveau, der lå langt højere end vi magtede og Karim er nu familiehund i Spanien, hvilket har vist sig at være den helt rigtige løsning. Her løber han rundt på 5 tønder land og fanger firben hele dagen. Allan har nu Taco, fra vores første kuld og Pluto fra vores 3. kuld, som han selv har trænet op fra bunden af.Allan og Becca VSA-prøve
Allan og Karim til apporteringstræning
Allan og Charly træner
Allan og Toya i en kærlig stund